10 viikon kevennys kesään alkaa tänään!

Kesäkuun puoleenväliin on kutakuinkin 10 kuukautta ja kehoni on kutakuinkin toipunut raskaudesta ja synnytyksestä.

On 10 viikon kevennys kesään -puhelusarjan aika.

Puheluiden ideana on tsempata itseäni, Kutri.net:in VIP-jäseniä ja Onnistunut laihdutus -kurssilaisia kerran viikossa keskittymään kehon keventämiseen. Eli tarjota vertaistukea ja mahdollisuuden saada vastauksia mieltä vaivaaviin kysymyksiin.

Puhelut tapahtuvat (ainakin tänään pääsiäissunnuntaina) Calliflower-palvelun kautta.

VIP-jäsenet ja Onnistunut laihdutus -kurssilaiset voivat lukea täältä miten puheluihin voi osallistua joko puhelimitse tai Skype-ohjelmalla.

Omana lähtökohtanani on että painonpudotus ja kiinteytyminen eivät itsessään ole tunneasioita vaan käytännön ongelmia, joihin löytyy runsaasti erilaisia käytännön ratkaisuja. 

Itse kevennän raskauden aikana kertyneitä kiloja koska:

a) se on mahdollista ja helppoa ja

b) en näe mitään syytä olla laihduttamatta normaalipainooni.

c) saan ns. kicksit esim. syömisten ja liikuntojen taulukoinnista ja mittaamisesta*

Joskus laihdutuskeskusteluja seuratessa tulee fiilis, että laihduttaminen ja kiinteytyminen on oletusarvoisesti jotain ankeaa ja inhottavaa, jota kukaan ei tee mielellään — kun taas epäterveellisten herkkujen ahmiminen ja sohvalla lahoaminen on jotain niin valtavan ihanaa, että kaikkihan sitä haluavat.

Ei pidä paikaansa!

Ne ovat vain erilaisia tapoja syödä ja käyttää kehoaan, joista kumpikin johtaa hieman erilaiseen kehokokemukseen. Se, kumpi sinusta tuntuu henkisesti mukavammalta riippuu omista ajatuksistasi, jotka nekin voivat vaihdella hetkestä toiseen.

Jos haluat kokea laihduttamisen ja kiinteytymisen helppona ja hauskana, tsekkaa Onnistunut laihdutus -nettikurssi tai liity Kutri.net:in VIP-jäseneksi.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *