Kutri kuntoon 2013

ennen2

Tältä näyttää viikko sitten synnyttänyt nainen, joka otti “ihan kivasti” lisäkiloja raskausaikana.

paatonhymy

Ja tavoitteena olisi näyttää jotakuinkin tältä noin 39 viikon päästä…

Tasan kymmenen vuotta sitten remontoin elämäntapani, laihduin vajaat kymmenen kiloa ja kiinteydyin useamman vaatekoon Kutri kuntoon -projektini avulla.

Juhlavuoden kunniaksi ja ennen kaikkea viimeisimmän — ja näillä näkymin viimeisen — raskauden aikana kertyneiden kilojen karistamiseksi olen aloittanut eilen Kutri kuntoon 2013 -projektin.

Seuraavan 39 viikon aikana aion laihtua ja kiinteytyä takaisin vähintään raskautta edeltäneisiin mittoihini — ja mikäli mahdollista, Kutri kuntoon -vuoden lopun mittoihin.

Ainoa este Kutri kuntoon -vuoden lopun mittoihin pääsemiseen voi olla se, etten saa kurottua täysin umpeen kahden synnytyksen aiheuttamaa rakoa suorien vatsalihasten välissä tai lantioluitani palaamaan yhteen yhtä tiiviisti kuin ne olivat ennen ensimmäistä synnytystä. Näihin haasteisiin olen hankkinut avuksi lantiota yhteenkurovan Hipslimmer-lantiokorsetin, edellisestä raskaudesta jääneen Belly Bandit -vatsavyön sekä nimenomaan suorien vatsalihasten väliin jäävää rakoa yhteen kurovan Tupler Technique -treeniohjelma DVD:n ja siihen liittyvän tukivyön.

Mieheni katsoi äsken olkani yli ennen ja “jälkeen” -kuviani ja toivotti onnea. Hassua tässä on se, että en tunne tarvitsevani onnea, ihmettä, hirveää itsekuria tms. päästäkseni tavoitteeseeni, vaikka laihdutettavaa on melkein 20 kiloa! Lihoin lähes yhtä paljon ensimmäisen raskauteni aikana ja nekin kilot lähtivät ilman erityistä ponnistelua 9 kk sisällä synnytyksestä. Tällä kertaa aloitin ruokavalion siistimisen valkoisesta jauhosta ja sokerista jo nyt, kun viimeksi tein sen vasta useita kuukausia synnytyksen jälkeen.

Aloin pitää ruokapäiväkirjaa Evernote Food -ohjelman avulla ja syömisiäni voi käydä nyt kurkkimassa täällä: https://www.evernote.com/pub/kutri/ateriat . Sivulle mennessäsi Evernote kysyy haluatko liittää muistikirjan omaan Evernote-tiliisi. Voit katsoa merkintöjäni kirjautumatta Evernoteen. Jos haluat lisätä jaetun muistikirjani tiliisi, voit tarkastella syömisiäni kaikkien Evernote-ohjelmien kautta (eli esim. kännykästäsi) ja ateria-muistiinpanoni ilmestyvät Evernote-hakutuloksissasi.

Maaliskuun lopusta lähtien olisi tarkoitus alkaa tosissaan tarkkailla ruokavaliota ja panostaa kunnolla liikuntaan — olettaen että olen saanut raon suorien vatsalihasten välissä siihen mennessä pienenemään riittävän pieneksi. Olen miettinyt tapoja ottaa ilon irti hankkeestani ja samalla tarjota lisätukea Onnistunut laihduus -paketin lunastaneille ja laihduttaville VIP-jäsenille.

Keksin imettäessäni että haluan aloittaa maaliskuun lopussa kymmenen viikkoa kestävän “Kymmenen viikon kevennys kesään” -ryhmäpuhelusarjan, jonka aikana puheluun osallistujat (minä mukaanlukien) voivat kertoa omasta viikostaan, kysyä kysymyksiä ja ehkä voin jakaa jotain laihdutusaiheista infoa, jonka olen sillä viikolla oppinut. Sarja alkaisi siis maaliskuun lopussa ja jatkuisi toukokuun loppuun.

Jos olet jo Kutri.net VIP-jäsen tai lunastanut Onnistunut laihdutus -paketin lukuoikeudet, kerro kommenttiosastolla kiinnostaisiko sinua tällainen puhelusarja ja jos kiinnostaisi, mikä seuraavista ajankohdista olisi sinulle hyvä puhua:

  • Sunnuntaipäivä klo 12
  • Sunnuntai-iltapäivä klo 17
  • Sunnuntai-ilta klo 20
  • Maanantai-ilta klo 19

Laitan lähiaikoina Kutri.net:in VIP-jäsenille ja Onnistunut laihdutus -kurssilaisille nähtäväksi vähäpukeisemmat ennen kuvani ja tarkat mittani. Muut voivat odottaa ensimmäistä viikkoraporttiani viikon päästä maanantaina.

 


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

7 Comments

  1. Kiinnostaa kyllä 🙂 Mulle taas sopisi maanantait parhaiten. Sunnuntaiajoista vähiten huono 12 🙂

  2. Hei Katri ja kaikki muut!
    Ilolla odotan teidän tapaamista ja olen juuri tänään päättänyt aloittaa oman Heli kuntoon -ohjelman ja 14 kiloa on tavoitteena. Minulle sopii kummatkin päivät. Jee, yhdessä on kiva tsempata ja onnistua.

  3. Jeih siistiä, minuakin kiinnostaa 🙂 Su tai Ma ilta sopii parhaiten. Su klo 12 ainoa joka ei käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *