Iltapäivän ilo ja ihme

Isi ja esikoinen lähtivät tekemään “miesten juttuja”. Äiti ja vauva jäivät kotiin nauttimaan toistensa seurasta.

Vaikka yritin jo esikoisen ollessa vastasyntynyt nauttia jokaisesta hetkestä, siitä huolimatta usein mielessä kävi ajatus: “voi kun se kasvaisi äkkiä ja alkaisi kommunikoida/liikkua/puhua/nukkua/jne.”

Nyt kuopuksen kanssa oikeasti tajuan miten nopeasti nämä lapset kasvavat — ja tieto siitä, että tämä on erittäin todennäköisesti viimeinen oma vauvani saa jokaisen hetken vauvan kanssa tuntumaan erityiseltä.

Samalla huomaan kiinnittäväni enemmän huomiota kaikkiin pienenpieniinkin juttuihin, joita vauva jo nyt osaa. Miten se kertoo yninällään mitä haluaa. Miten tarkkaan se tutkii äidin kasvoja katseellaan. Miten se etsii nännin suuhun silmät kiinni.

Elämä on ihme. Miten sinä otat siitä ilon irti?


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *