52 lajia -blogi ja Kutri kuntoon 2013 projektisivu

Useimpina aamuina en nouse heti herättyäni sängystä, vaan köllöttelen jonkin aikaa sängyssä miettien tulevaa päivää, eri projektejani ja sitä, miten voisin kehittää Kutri.net:in antia entisestään.

Jossain vaiheessa viime vuoden lopussa sain idean tarjota kutri.net:in VIP-jäsenille ja Onnistunut laihdutus -paketin lunastaneille mahdollisuutta perustaa oman blogin kutri.net:in yhteyteen ja saada sitä kautta lisää tsemppiä ja lukijoita blogille.

Rauha rohkeni ensimmäiseksi tarttumaan tarjoukseen.

52lajia-1

Rauha kertoo 52 lajia 52 viikossa -blogissaan vuoden kestävästä haasteestaan kokeilla vähintään yhtä (uutta) liikuntalajia joka viikko.

Go Rauha! Itse olen jo nyt saanut uusia ideoita ja inspiraatiota Rauhan ensimmäisistä kokeiluista. Niin! Eikö olennaisempaa ole se, että liikuttaa kehoaan säännöllisesti kuin se, miten sitä liikuttaa? Miksei liikkumisesta voisi tehdä hauskaa ja kiinnostavaa juuri näin: kokeilemalla joka viikko jotain uutta ja erilaista. Aloin itsekin miettiä erilaisia lajeja, joita haluaisin kokeilla sitten kun vatsalihakseni ovat toipuneet raskaudesta.

Rauhan blogin virallinen osoite: http://52lajia.kutri.net

Linkitän blogin päivitykset vielä etusivulle, kunhan hoksaan miten sen teen…

(Jos olet VIP-jäsen, Onnistunut laihdutus -jäsen tai Raskaaksi rauhallisin mielin/Äitiyspaketti -jäsen ja haluat perustaa oman projektiblogin kutri.net:in yhteyteen, laita meiliä: kutri@kutri.net)


vaatteet

Vähemmän paljastava ennen-kuva…

Kutri kuntoon -projektini virallinen projektisivu on nyt täällä: http://kutri.net/projektit/kutri-kuntoon-2013/

Sen alle tulevat viikonloppuisin viikkopäivitykset.

Kutri.net:in VIP-jäsenet ja Onnistunut laihdutus -paketin lunastaneet pääsevät jo nyt katsomaan paljastavia “ennen”-kuviani. Muut pääsevät kuvia kauhistelemaan vasta sitten, kun voin laittaa niiden yhteyteen edustavat “jälkeen” -kuvat. Samoin VIP-jäsenet ja Onnistunut laihdutus -jäsenet pääsevät katsomaan Kutri kuntoon -videopäiväkirjamerkintöjäni. Ihan kaikki voivat katsoa ruokapäiväkirjojani Evernoten puolella. (Valitse “Näytä muistikirja”, jos haluat vain katsoa päivityksiäni.)


Huomenna olisi tarkoitus ehtiä vastata loppuihinkin kommentteihin ja ehkä kertoa vielä yhdestä uudistuksesta, mutta katsotaan nyt ensin miten yö menee ja lasten päiväunet antavat äidille työrauhaa.

Ihanaa uutta päivää! Kiitos että olet kutri.net:in lukija!

nimmari_150


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *