Paras vuosi 2013: 5. Mitä tekisit jos olisit jo onnellinen?

parasvuosi05

Vuosi sitten visioitiin Huippuvuosi 2012:ta — nyt suunnitellaan Parasta vuotta 2013! Kaikki tehtävät löytyvät täältä.

Katso ensin tämä vajaat 7 minuuttia pitkä video ja vastaa sitten kysymyksiin.

Paras vuosi 2013: 5. Mitä tekisit jos olisit jo onnellinen?

Katso tekemääsi muutoslistaa ja kysy itseltäsi: "Tekisinkö tämän, jos olisin jo onnellinen?"

Jos haluat lähettää vastauksesi sähköpostitse itsellesi, anna sähköpostiosoitteesi ja paina lopuksi "lähetä".
  • Kuvittele että tietäisit faktana, ettei mikään voi tehdä sinua sen onnellisemmaksi kuin mitä jo olet -- mitä muutoslistalla olevista asioista tekisit siitä huolimatta?
  • Kuvittele, että saisit aivovamman, jonka ansiosta tuntisit täydellistä onnea jo tänään koko ajan. Mitä listallasi olevista asioista lähtisit silti muuttamaan?
  • Monen ensireaktio kysymykseen "Mitä tekisit jos olisit jo täysin onnellinen?" on "En mitään." Mutta jos katsomme pieniä lapsia, jotka eivät kyseenalaista omaa kykyään kokea täyttä onnea, he ovat koko ajan tekemässä, tutkimassa, kokeilemassa ja yrittämässä uusia asioita.

    Mitä sinä tekisit jos ottaisit pienten lasten tapaan oman onnellisuutesi itsestäänselvyytenä ja teet asioita vain siksi, että ne ovat kiinnostavia, hauskoja tai mahdollisia tehdä?
  • Täytä tähän sähköpostiosoitteesi, jos haluat lähettää vastaukset itsellesi.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *