Joulukalenteri 2012: 10. luukku


Tänään puhutaan aiheesta, johon olen törmännyt pariinkin kertaan tänään, eli siihen, miten asiat eivät aina mene niin kuin Strömsössä ja miten sen kanssa voi olla ihan täysin OK.

Video kestää 8,5 minuuttia, mutta on mielestäni taas asiasisällöltään tiukempaa kamaa.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Heippa! tässä mun mielestä kiteytyy hienosti se että jokainen ihminen on oikeasti VAPAA. EI päättämään sitä mitä seuraavaksi tapahtuu vaan vapaa päättämään miten siihen suhtautuu. Mun mielestä se on jotenkin vaan tosi upea juttu.Että ollaan vapaita kaikki:).Vaikka ulkoisesti tilanteet näyttää erilaisilta niin perusjuttu on aina sama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *