Joulukalenteri 2012: 07. luukku

Tällä alle 6 minuuttia pitkällä videolla kysyn voisitko antaa itsesi olla onnellinen, vaikka siihen ei todellakaan näytä olevan yhtään mitään syytä.

Kyllä — samassa ajassa kun tietoinen mielesi käsittelee yhden ajatuksen, alitajuinen mielesi, josta ajatukset popsahtelevat tietoisuutesi, käsittelee 200 000–675 000 ajatusta.

Lähteet:

Oivalsin tietoisen ja tiedostamattoman suhteen kunnolla Mikael Jungnerin kanssa käydyn keskustelun myötä — hän oli lukenut tietoisen ja tiedostamattoman ajattelun suhteesta Lauri Järvilehdon kirjasta Tee itsestäsi mestariajattelija.

Leonard Mlodinowin kirja Subliminal käsittelee laajemmin alitajuisia prosesseja. Jos et jaksa tai ehdi lukea kirjaa, voit katsoa Leonardin hauskan ja hämmästyttävän 50 minuutin videoluennon aiheesta.

Oivalsin kunnolla mitä “tunnet vain ajattelusi” tarkoittaa opiskellessani Michael Neillin luomassa Supercoach Academyssa.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *