Joulua ja uudistuksia [VIP]

Hyvää joulua! Itse olen viettänyt sitä todella rauhallisissa merkeissä. Eilen oli tarkoitus ajaa ensin Hämeenlinnaan, sieltä Mäntsälään ja lopulta kotiin.

Siinä vaiheessa kun katsoin ulos ikkunasta ja näin automme hautautuvan lumipyryyn, “sisäinen viisauteni” sanoi etten lähde autolla mihinkään.

lumisade241212

Sen sijaan kävin hakemassa ratikalla Stockalta meille laatikoita ja pienen valmiiksi sulatetun luomukinkun ja tankkasin kaikessa rauhassa itseäni latte-kahvilla ja kanabagelilla.

bageli241212

Kotona keitin kunnon riisipuurot ja luumu-rusinakiisselit sillä aikaa kun kinkku paistui uunissa. Vaikka kotonamme ei ollut yhtään ainoaa joulukoristetta, fiilis oli mitä jouluisin.

riisipuuro241212

Puuron jälkeen menin 2,5 tunnin päiväunille lapsen kanssa… Joo, olin “vähän” väsynyt edellisyön jäljiltä. Vietimme nimittäin aatonaattona esikoisen 3-vuotissynttäreitä lapsuudenkodissani. Lapsi kävi koko synttäripäivän niin ylikierroksilla, ettei päiväunista eikä oikein syömisistäkään tullut mitään. Riekkuminen kostautui sitten taas superlevottomilla yöunilla…

Niin että siinäkin mielessä oli ihan hyvä että jäätiin kotiin. Kun eilen saatiin rutiniit menemään nappiin, viime yö meni unelmahyvin ja heräsin henkisesti pirteänä.

Kroppa sen sijaan alkaa Kolmannen naisen sanoin “valittaa jokaista kokemaansa kolhua”. Tai tässä tapauksessa kai (sisäistä) potkua. Keho tuntuu todella väsyneeltä, kipeältä ja epämukavalta. Masuvauva on nyt sitä kokoluokkaa, että se pääsee vielä jotenkuten kääntyilemään kohdussa, mutta kuitenkin sen verran epämukavasti, että kohtu tuntuu olevan jatkuvasta venyttämisestä kipeä. Myös lantion luuliitokset  alkavat olla niin väljät, että esimerkiksi jouluruokaostoksilla käynnin jälkeen oli vaikeaa kävellä.

 

maha241212

Periaatteessa vauva voisi syntyä jo kolmen viikon päästä ihan täysaikaisena, mutta eiköhän tätä “iloa” kestä vielä tammikuun loppuun asti…

Uudistuksia

Olen viime ajat puurtanut Kutri.net:in uudistusten parissa. Osa niistä on vielä vaiheessa, osa on tapahtunut kulissien takana ja osa on jo valmis — kuten Raskaaksi rauhallisin mielin -paketti (ent. Raskausopas), joka on osa työn alla olevaa äitiysopasta. Juuri nyt päähuomioni on kuitenkin Onnistunut laihdutus -paketin uudistuksessa, johon tulee kuulumaan uusi Pikastartti-osio, jossa selvitetään Tim Ferrissin DSSS-hengessä mikä on tärkein muutos, joka sinun kannattaa tehdä ensimmäiseksi, jotta saat laihdutuksen hyvään alkuun sillä välin kun (ehkä) käyt henkistä osiota läpi.

Huomenna keskiviikkona alkaa sitten taas kaikille avoin Paras vuosi 2013 -pikakurssi (?), joka on yksinkertaistettu versio viime vuoden Huippuvuosi 2012 -hankkeesta. Tämän pikakurssin kaikki videot on jo äänitetty ja itse asiassa piilotettuna YouTubessa.

Myös jäsenyystyyppeihin tulee — tai itse asiassa tuli jo — muutos. Entiset vuosi-VIP-jäsenyydet muuttuivat “kertajäsenyyksiksi” eli siis periaatteessa ikuisesti voimassa oleviksi. Laitoin aiheesta jo meiliä niille, joille asia koskee.

EDIT: Kuukausijäsenyydet pysyvät ennallaan, mutta voi olla että niihinkin on tulossa jossain vaiheessa jotain parannuksia.  Kuukausijäsenyydet muuttuivat “osamaksuiksi” —  oltuasi vuoden ajan kuukausijäsen, jäsenyys muuttuu pysyväksi. 

Mulla oli periaatteessa neljä eri VIP-kategoriaa, joten joku teistä saattoi saada myös oudon meilin esim. Mailchimpiltä sen jälkeen kun yhdistelin kategorioita. Pahoittelut mahdollisesta häiriöstä!

Tulevaisuuden visiossani — tyyliin 4–5-vuoden päästä — Kutri.net on nettitv-henkisempi systeemi, jossa ilmestyisi päivittäin useita videoita eri teemoista eri tekijöiden kanssa tehtyinä. Fantasioin myös tablettitietokoneilla luettavasta nettilehdestä, jotka kuuluisivat pakettiin. Ajatuksenani on, että siinä vaiheessa liittyville uusille jäsenille on tarjolla on vain kuukausijäsenyyksiä, jolloin tällainen “ikuisuusjäsenyysdiili” voi tulla vuosien mittaan todella kannattavaksi…

Olen viime päivinä havahtunut aika ajoin siihen, miten suunnatonta mielihyvää saan tämän sivuston kehittämisestä. Eli siis ajatuksesta “jes, taas tästä tuli parempi” tai “tästä tulee niin hyvä”. 🙂 Toisaalta olen ollut itseeni tyytyväinen siitä, että olen pystynyt aika hyvin viime päivinä keskittymään olennaiseen. Toisin sanoen olen saanut satamiljoonaa ideaa, mutta sen sijaan että olisin yrittänyt toteuttaa kaikkia yhtä aikaa, olen keskittynyt enemmänkin jo aloitettujen juttujen loppuunviemiseen.

Juu, päivämäärien lisääminen varaussysteemiin on myös tulossa työn alle, samoin kuin kahden viimeisen VIP-puhelun äänitteet.

Haluaisitko oman projekti-blogin kutri.net:in alle?

No okei, yksi vähän hullu idea, joka juolahti tänään mieleen ja joka ei ole olennainen on se, että ainakin teoriassa mulla olisi mahdollisuus lisätä Kutri.net:in alle erillisiä blogeja ilman että se maksaa mulle muuta kuin vähän ylimääräistä aikaa.

Uusia Onnistunut laihdutus -materiaaleja suunnitellessani tuli mieleen, että haluaisikohan joku aloittaa oman kehitysprojektiblogin Kutri.net:in alla? Siis esim. blogin johon kirjaa oman laihdutuksen, kirjoitusprojektin, mielenrauhan etsimisen tai raskaaksi yrittämisen tms. edistämistä. Blogin osoite olisi silloin tyyliin: http://BLOGINNIMI.kutri.net.

Toki noita blogipalveluita on pilvin pimein, mutta tossa nyt olisi se etu, että ainakin samoja projekteja kutri.net:in tuella tekevät löytäisivät blogin helpommin. Tämä liittyy mun ajatukseen siitä, että haluaisin jotenkin tehdä tästä sivustosta yhteisöllisemmän. Toi keskusteluryhmä ei ole ihan ottanut tulta, mutta ehkä pieni blogipiiri voisi toimia paremmin?

Ehkä ideaan liittyi myös se, että laitoin joululahjaksi veljille pystyyn oman sivun ja sitä kautta muistin taas miten mä voin tosiaan lisätä eri sivuja mun pakettiin. Olen sen lisäksi jo pistänyt blogeja/nettisivuja pystyyn mun palvelinpaikalle mm. isäni firmalleni, miehen prätkäjengille ja parille kaverille.

Tämän mun käyttämän WordPressin etuna on se, että jos joku haluaa myöhemmin siirtää sivustonsa/bloginsa omalle palvelimelle tai esimerkiksi wordpress.com:iin, se käy todella helposti.

Jos jollain teistä olisi kiinnostusta, niin ilmoittele: kutri@kutri.net niin ihmetellään miten toi onnistuisi ja mitä se tarkoittaisi käytännössä.

Kutri.net 10 vuotta!

Jouluaattona tuli siis 10 vuotta siitä, kun sain keskimmäiseltä veljeltäni lahjaksi Kutri.net -domainin. Mistään lahjasta ei ole kyllä ollut näin iptkään ja paljon iloa ja hyötyä kuin tästä!

Toki tässä välissä on ollut vuosia, jolloin sivusto on ollut tuuliajolla. Se on aika ajoin jopa vähän surettanut, kun jotenkin nörtisti kuitenkin olin koko ajan kiintynyt tähän sivustoon. Ehkä siksikin tuntuu niin kivalta kehittää sivustoa täysin sydämin.

Jees, nyt alan nukkua että jaksan aamulla ryhtyä hommiin. Saa nähdä selvitäänkö päivällä käymään siellä Hämeenlinnassa. Mäntsälän keikan siirsin suosiolla viikonloppuun. Kaikki ajallaan.

Ihanaa tapaninpäivää kaikille!

nimmari_150


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *