Viisi Kutri.net:in uudistusta, joista olen ihan liekeissä!

Alkuperäinen kuva:  Stock-Xching

 

Viimeisen viikon aikana olen saanut useampia ahaa-elämyksiä ja tehnyt tärkeitä päätöksiä. Tästä on seurannut mm. se, että nyt Kutri.net:illä on julkaisuaikataulu — joka huomioi myös sen koska kunkin jutun kirjoitan tai teen.

Ensimmäinen uudistus: uutiskirje!

Olen miettinyt kohta vuoden Kutri.net:in uutiskirjettä. Laitoin välillä sivustolle jopa kaavakkeen, jossa saattoi tilata uutiskirjeen. Olen vuosien varrella tilannut kymmeniä (yli sata?) uutiskirjettä, joista useimmat olen perunut — joskus yhden kirjeen jälkeen. Niinpä vaatimustasoni uutiskirjeelle on ollut aika kova. En halua tukkia kenenkään sähköpostia turhanpäiväsellä hötöllä.

Nyt minulla on selkeä visio uutiskirjeen suhteen ja ensimmäinen kirje on jo melkein valmiiksi kirjoitettu.

Uutiskirjeet ilmestyvät tästä eteenpäin aina torstaisin. Huom! Oletko jo tutustujajäsen (jos et, rekisteröidy ilmaiseksi täällä? Päätin että yksinkertaisuuden vuoksi laitan vain uutiskirjeisiin linkit uusimpiin tutustujille avoimiin blogikirjoituksiin ja muihin materiaaleihin.

Jos haluat saada oman uutiskirjeesi, tilaa se täyttämällä seuraavat kentät ja painamalla “tilaa”:Nimi ei ole pakollinen, mutta olisi kiva. Huom! Muista vahvistaa tilauksesi klikkaamalla kohta saamassasi sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, kiitos!

Toinen uudistus: julkinen blogikirjoitus vähintään kolme kertaa viikossa

Joka maanantai, keskiviikko ja perjantai ilmestyy julkinen blogikirjoitus, jossa käsittelen kulloinkin tärkeältä tuntuvia teemoja. Viimeisimmät blogimerkinnät antanevat suuntaa siitä, mitä olen tekemässä.

Kolmas uudistus: maanantain VIP-herkut

Joka maanantai tarjoan VIP-jäsenille jotain erityistä:

  • Kuukauden 1. maanantai-ilta on ryhmävalmennuspuhelu
  • Kuukauden 2. maanantai ilmestyy podcast — huomenna ilmestyy mm. brändejä ja hyvinvointia sivuava podcast, jonka tein Gloryn Lauran kanssa. Laitan siitä blogiin myös kaikille avoimen lyhyen maistiaisen.
  • Kuukauden 3. maanantai-ilta on webinaari, joka on livenä kaikille avoin, mutta jonka pääsevät jälkikäteen katsomaan vain VIP-jäsenet.
  • Kuukauden 4. maanantai ilmestyy printattava miniopas jostain ajankohtaisesta tai muuten tärkeästä aiheesta.

Nejäs uudistus: Torstain VIP-video

Joka torstai ilmestyy VIP-jäsenille tarkoitettu “Kahvilla Katrin kanssa” -henkinen lyhyehkö video. Osa videoista tulee myös tutustujajäsenten katsottavaksi.

Viides uudistus: Pikaopas raskaaksi tulemiseen

Totesin haukanneeni liian ison palan suunnitellessani itsevalmennuspaketin Rento raskaus (ent. Onnistunut raskaus).  Aihe ei kuitenkaan jättänyt rauhaan, joten kirjoitan parhaillaan sähkökirjaa Pikaopas raskaaksi tulemiseen. Kirja sisältää mm. 8 ilmaista kotikonstia ovulaation tunnistamiseen ja selityksen siitä, miksi ovulaatiotestit voivat olla väärässä. Olen kirjoittanut sitä joka päivä ja olen jo yli puolen välin, mutten lähde silti arvailemaan koska se valmistuu. Tulee kun on tullakseen.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *