Maistiaisia elokuun VIP-podcastista

Alkuperäinen kuva:  Stock-Xching
 

Tässä on 11 minuuttia elokuun VIP-podcastista. Tällä pätkällä Laura Iisalo puhuu brändeistä, hyvinvoinnista ja uudesta yrityksestään Body Wisdomista. VIP-jäsenet ja tutustujajäsenet voivat kuunnella koko 54 minuuttia pitkän podcastin täällä.

[audio:http://kutri.s3.amazonaws.com/podcast_elo2012_lyhyt.mp3]

Linkit:

  • Lauran blogi
  • Glory.fi – Lauran brandeihin, sisällöntuotantoon ja konsultointiin erikoistunut yritys
  • Bodywisdom.fi — Lauran hyvinvointiyritys, jonka nettisivut tulevat piakkoin

Hae nyt kutri.net:in VIP-jäseneksi!

Kutri.net:issä on maksullinen VIP-puoli, joka sisältää tuntikausia videota ja ääntä ja satoja kirjoituksia. Lisäksi VIP-jäsenet saavat lukuoikeudet lähes kaikkiin nettikursseihin -- myös sellaisiin, jotka eivät tällä hetkellä ole voimassa.

Otan uusia VIP-jäseniä 2--3 kertaa vuodessa. Juuri nyt voit hakea tämän viikon ajan VIP-jäseneksi. Lue lisää ja hae VIP-jäseneksi täällä.
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *