Äidin pikku apulainen ja Herra Ei

20120726-220416.jpg

Nuori herramme on nyt sitten siirtynyt ihan virallisesti uhmaikään. Herran vakiovastaus ihan kaikkeen on “ei oo”, joka viime aikoina on lyhentynyt yhä useammin muotoon “EIIIIII!!!”

Herran raivoaminen on aina ollut legendaarista, mutta nyt sekin on saavuttanut ihan uudet sfäärit. Naapurit käyvät sääliksi. Ja omat korvat.

20120726-220527.jpg

Toisaalta nuoren miehen parempi puoli on muuttunut entistä suloisemmaksi. Äidin auttaminen vaikka kauppaostosten kanssa on ihqu-kivaa, isiä ja äitiä halitaan ja pussaillaan ihan höpönä ja toisten lasten kanssa hengailu on parasta.

20120726-220832.jpg

Pikku-ukkelin uhmailusta huolimatta meillä on ollut mukavampaa kuin koskaan ennen. Joidenkin tutkimusten mukaan lasten tulo pahentaa parisuhteiden laatua, meidän kohdalla tuntuu käyneen toisin.

20120726-220959.jpg
Näin on hyvä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *