Onnistunut raskaus — esi-esitilaajien etu!

Jee, nyt on tullut se hetki, kun alan luoda Rento raskaus -pakettia. VIP-jäsenet pääsevät suoraan seuraamaan ilmaiseksi paketin kehittymistä.

Sen lisäksi tarjoan muillekin raskaaksi tuloa yrittäville mahdollisuutta lunastaa jo nyt lukuoikeudet pakettiin huikeaan 6,15 € hintaan (sis alv)! Kyllä, tällä hinnalla saat pysyvät lukuoikeudet pakettiin, joka alkaa nyt päivittyä vähintään pari kertaa viikossa.

Hinta tulee nousemaan sitä mukaa kun paketin eri osiot valmistuvat.

Osiot sisältävät tekstin lisäksi videoita ja äänitteitä sekä omia kokemuksiani raskaaksi tulosta, raskausajasta, synnytyksestä, imetyksestä ja synnytystä seuraavasta lapsivuodeajasta.

Ensimmäinen rentouttava ja valmistava meditaatioäänite on jo valmis ja lisää on luvassa.

Lähestyn teemaa ensisijaisesti henkisen valmennuksen näkökulmasta — eli miten ollaan stressaamatta, eletään mielialavaihteluiden kanssa, ollaan levollisia ja pelottomia ja samaan aikaan vahvistetaan parisuhdetta odotusaikaa ja vanhemmuutta varten.

Ravintovinkit ja muut ohjeet perustuvat pitkälti seuraaviin kirjoihin:

Lopullisessa paketin osiot:

6.5.2012 alkaen paketti päivittyy useamman kerran viikosssa. Ensimmäisenä valmistuu Onnistunut raskaaksi tuleminen -osio ja siitä ensimmäisenä tulevat valmiiksi raskaaksi tulemisen kannalta olennaisimmat osiot, joissa olevaa tietoa on vaikeaa saada muualta.

1. Onnistunut raskaaksi tuleminen (arvioitu valmistumisaika juhannus 2012)

2. Onnistunut odotus

3. Onnistunut synnytys

4. Onnistunut imetys

5. Onnistunut lapsivuodeaika


BONUS: Katrin odotusajan foorumiviestit vuodelta 2009

Eli parhaillaan paketin esi-esitilaajan etuhinta on 6,15 €. Tilaa lukuoikeudet paypalin kautta:

(Linkki)

Lue täältä lisää Paypalista tilaamisesta ja rekisteröitymisestä.

Jos haluat mieluummin tilata paketin tilisiirrolla, ota yhteyttä Katriin: kutri@kutri.net.

Onnistunut raskaaksi tuleminen -osion valmistuttua paketin hinta tulee olemaan 24,60 €. Koko paketin lopullinen hinta tulee asettumaan noin 49,20 euroon, joten tarttumalla esi-esitilaajaan etuun säästät jopa 43,05 € samalla kun pääset lukemaan ensimmäisten joukossa uusimmat päivitykset.

Koska tämä paketti on erinäisistä syistä “henkilökohtaisempi” kuin muut pakettini vain Onnistunut Raskaus -itsevalmennuspaketin tilanneet, Kutri.net:in VIP- ja tutustujajäsenet sekä Onnistunut laihdutus-paketin lunastaneet pääsevät katsomaan videon, jossa kerron enemmän paketin sisällöstä.

Tilaa lukuoikeudet Rento raskaus -pakettiin:

Tai liity ilmaiseksi tutustujajäseneksi täällä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *