Elämä haltuun: Kellari kuntoon

Jee! Sain vihdoin ja viimein editoitua tämän vähän yli 10 minuuttia pitkän videon, jossa järjestimme Arkijärjen Jennin kanssa kellaria kuntoon.

Tämä on siis osa Elämä haltuun -projektiani, jonka ideana on pikkuhiljaa vapauttaa eri elämänalueilta aikaa ja energiaa asioihin, joista olen eniten innoissani.

Puu-Vallilan perinteinen pihakirpputori on nyt tulevana lauantaina 19.5. ja sunnuntaina 20.5., mutta jos sää on lauantaina OK, me myymme vain lauantaina. Jos haluat tulla moikkaamaan, kysy osoite: kutri@kutri.net tai yritä bongata meidät täältä. 🙂

Marttojen lumppukeräykset taisivat mennä nyt vähän sivusuun ainakin täällä Helsingissä, mutta Uuden mustan sivuilta löytyi jotain vinkkejä vaatteiden kierrättämiseen.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *