Parhaita blogeja, osa 1

Blogit on pop! Viime aikoina ei ole liiemmälti ollut aikaa muiden blogien lukemiseen, mutta silloin kun aikaa on, minulla on parikymmentä blogia, joissa mielelläni vierailen uuden inspiraation, ajatusten tai ihan vain fiilistelyn merkeissä.

Ajattelin esitellä nyt useamman kirjoituksen sarjana eräitä lempiblogejani mieleen tulevassa järjestyksessä. Ja mieleen tulevat tietysti ensimmäisenä ne blogit, joissa olen viimeksi vieraillut…

Muutosvalmentaja.com — rakastan sitä perusteellisuutta, jolla ystäväni Angelika käy häntä kiinnostavien asioiden kimppuun. Näitä merkintöjä ei todellakaan ole hutaistu ohimennen, vaan jokaista kirjoitusta varten on tehty runsaasti taustatyötä ja nähty vaivaa. Olen saanut Angelikan blogimerkinnöistä paljon uusia ajatuksia. Jos haluatte saada uuden näkökulman päihderiippuvuuden ja muidenkin ongelmien hoitoon, suosittelen tsekkaamaan Angelikan Tasapainon käsikirjan.

Project Laura — tämä blogi on uusimpia tuttavuuksiani, mutta noussut hyvin nopeasti useimmin lukemieni blogien joukkoon. Lauran aitous, viisaus ja elämänilo huokuu jokaisesta blogimerkinnästä. Naisen äskettäin livenä tavanneena voin raportoida että hän on “oikeassa elämässä” juuri yhtä hieno ihminen kuin bloginsa. Tykkään!

Kukka Laakso — en ole vielä tavannut Kukkaa muuten kuin virtuaalisesti, mutta naisen kirjoitustyyli on niin tuttavallinen, että minusta tuntuu kuin olisin tuntenut hänet koko ikänsä. Pidän blogista välittyvästä välittömyydestä, rehellisyydestä ja rempseydestä. Jonain päivänä minäkin alan tosissani heilutella kahvakuulia…

Little Miss — tästä blogista tulee aina hyvä mieli ja halu alkaa kokata, vaikken niin pitkälle ole vielä päässytkään. Vaikka pääteemana (lienee) terveelliset elämäntavat, tykkään siitä ettei täällä kaihdeta suklaakakkujakaan.

Arkijärki — tämä blogi on uusin suosikkini eikä vähiten siksi, että minulla on meneillään oma “Elämä haltuun” -projektini, josta raportoin VIP-puolella. Jennin ansiosta en ole enää jatkuvassa hengenvaarassa keittiön kaappeja avatessani ja eilen tekemämme VIP-podcast tavaroiden paikalleen laittamisesta avasi silmäni sille, miksi ja miten minun on niin vaikeaa laittaa tavaroita takaisin paikalleen. Tämä nainen on “oikeassa elämässä” yhtä järkevä, suora ja hauska kuin bloginsa.

Tämä oli vain nopea pintaraapaisu — pysykää linjoilla, jatkoa seuraa taas lähipäivinä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *