Mitä tehdä kun lapsella on uhmakohtaus ja äidillä PMS?

Pms, jonka teemana on oman ajan puute ja lapsen uhmaitkukiukkukohtaus on todella huono yhdistelmä.

Lapsi itkee hulluna ja haluaa vain äidin syliin. Äiti haluaa paeta maailman ääriin ulisevaa ipanaa.

Mikä neuvoksi?

PELTORit!

20120421-103358.jpg

Kuulosuojaimet blokkaavat hermoja kirjaimellisesti raastavan kiljunnan ja kuulokkeiden radiosta soiva klassinen musiikki ja ikivihreät biisit tyynnyttävät mielen. Pian pakene tai taistele -reaktio laantuu ja lapsen voi ottaa taas kaikessa rauhassa syliin.

Jos on ollut kaukaa viisas niin kuin me ja ehdollistanut lapsen rauhoittumaan Late Lampaan tunnusmusiikin tahdissa kotona vallitsee pian taas rauha ja rakkaus…

20120421-103756.jpg

Huh! No, olen saanut uuden näkökulman ja kehittänyt uuden ratkaisun aikatauluongelmaan. Kuukauden päästä viimeistään näkee toimiko se.

PMS:n aikaan kun me naiset olemme siinä mielessä viisaita, ettemme pysty sulkemaan silmiämme elämämme epäkohdilta. Siksi tämä on tavallaan tärkein aika kuukaudessa. Älä ignoroi sisäistä viisauttasi! Tartu sinua vaivaaviin asioihin ja laadi suunnitelma niiden ratkaisemiseksi. Jos sama asia vaivaa vielä seuraavan PMS:n aikaan tiedät ettet ole tehnyt tarpeeksi.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *