Lisää laihuutta, luovuutta vai rakkautta?

Käsikirjoituskurssin ollessa kohta valmis ja Onnistunut laihdutus -webinaarienkin loppusuoralla olen fiilistellyt mitä seuraavaksi haluaisin tehdä. Olen nauttinut valtavasti Teholaihdutus-puheluiden vetämisestä ja toisaalta vähän kaihoten kuunnellut niin Angelikan kuin Lauran kurssitarinoita.

Niinpä mieleen on tullut kolme kurssikokonaisuutta, jotka haluaisin tarjota 4-6 hengen pienryhmille. Mutta mistä aloittaa ja milloin ensimmäinen kurssi kannattaisi pitää?

Auta minua vastaamalla seuraaviin kysymyksiin ja voit voittaa kevyttä kesälukemista — joko jonkun seuraavista minun kirjoittamistani kirjoista: Tehokiinteytys, Minä Onnistun, Loma Losissa tai Enni Mustosen kirjoittaman Morsiuskesä -romaanin.

Muista painaa lopuksi submit-painiketta!

Mitkä kurssit kiinnostavat

Mitkä seuraavista kursseista voisivat kiinnostaa sinua?
- Onnistunut Laihdutus Tehostartti -kurssilla käymme läpi laihtumisen henkiset perusteet, mietimme mikä on sinulle paras laihdutusohjelma, kehitämme itsekuria ja valmistaudumme voittamaan ongelmat. Kurssi sopii niin antamaan alkupotkun omalle laihdutusprojektille kuin pistämään vauhtia jämähtäneeseen projektiin.
- Löydä luovuutesi -kurssilla katsomme luovuutta uusin silmin, opimme ylittämään luovuuden esteet ja perehdymme tuotteliaisuuden salaisuuksiin. Kurssi on onnen omiaan niin ihmisille, jotka haaveilevat omien luovien projektien luomisesta kuin ylipäätään haluavat lisää luovuutta elämäänsä.
- Rakastu itseesi-kurssilla rakastumme itseemme eli opimme näkemään miksi juuri minä olen hyvä, ehjä ja rakastettava. Kurssi on tarkoitettu ihmisille, jotka kokevat kärsivänsä heikosta itsetunnosta tai uskovat että heidän elämänsä olisi helpompaa, jos he rakastaisivat itseään enemmän.
Kursseihin sisältyy yhteensä 6 tuntia koulutusta 4-6 hengen pienryhmissä Helsingin Vallilassa sekä 1-2 myöhemmin tapahtuvaa n. 90-120 minuutin ryhmäpuhelua.
HUOM! Vastatessasi osallistut arvontaan ja annat minulle luvan lähettää sähköpostia, jos haluamasi kurssi toteutuu, mutta muuten vastaaminen ei sido sinua yhtään mitenkään mihinkään. Suoritan arvonnan keskiviikkona 25.4. ja otan yhteyttä suoraan voittajiin.
  • Arvontaa varten.
  • Anna tämä jos haluat saada tiedon arvontavoitosta ja tulevista kursseista.

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *