Kiirettä pitää…

Tänään jäi sitten vahingossa kahvitteluvideo tekemättä, kun nettisivujen päivittämiseen varattu aika meni keittiönkaappieni järjestelystä kertovaa “minidokumenttielokuvaa” hinkatessa. Muuten päivä kului mukavasti valmentaessa, vanhaa ystävää tavatessa, lasta hoitaessa ja miehen kanssa seurustellessa.

Kuvadieetti on ollut pari viime päivää siinä mielessä vähän retuperällä, etten ole muistanut ottaa läheskään kaikista aterioista kuvia, enkä sitten ole viitsinyt postittaa tänne “vajaita” päiviä. Laitoin tähän viestiin nyt koristeeksi jotain kivoimpia kuvia. Kuten tuon todella elegantin teemukikuvan, jonka otin vieraillessani Ylen Puhe-radiossa eilen Olga K:n vieraana.

Parikin ihmistä on kysellyt miltä Suomen synkeähköt säät ovat tuntuneet Kalifornian auringon jälkeen. Ehkä juuri siksi, että saimme kunnon annoksen aurinkoa, on ollut helppo ajatella positiivisesti myös näinä pilvisempinä päivinä.

Esimerkiksi tänään olen iloinnut siitä, että sade on sulattanut supervauhtia kesäterassipaikkaamme lumesta. Tiedä vaikka jo viikonlopun jälkeen pistäisin terassin taas pystyyn…

(Plus kyllä sitä välillä satoi Etelä-Kaliforniassakin, kuten oheisesta kuvasta näkyy.)

Se pitkässä talvessa on etuna, että ainakin kevät tuntuu isommalta jutulta kuin Los Angelesissa, jossa koko talvi on kuin Suomen kevät.

Meidänkin kotipihassamme alkavat jo kaikenlaiset kukat kukkia. Rakastan kostean raikasta mullan ja sulavan lumen tuoksua, joka viestittää aivoilleni että “ihan kohta on kevät.”

Fiilistelemme jo ihan täpöllä miehen ja naapureiden kanssa kesää. Tämä taloyhtiö herää kesällä kunnolla henkiin, kun asukkaat alkavat hengata pihassa olevilla terasseilla. Olen kyllä ihan superiloinen siitä, että aikanamme päätimme vuokrata tämän asunnon vaikka meillä oli (miehen) omakin kämppä. Näin saimme ns. jalan oven väliin. Siinä vaiheessa kun vuokraemäntä päätti myydä asunnon, meidän ei kauaa tarvinnut miettiä ostaisimmeko kodin omaksi vai emme…

Tämä Puu-Vallila on siitä jännää aluetta, että täältä on vaikeaa saada yksityistä vuokra- tai omistusasuntoa, ellei ensin onnistu pääsemään tänne jonkun tutuntutun kautta. Parhaimmillaan vuokrakämpät menevät tunnin kuluessa siitä, kun ne on laitettu Facebookiin.

Omistusasunnot ovat toki täällä jo sellaisissa hinnoissa, että niiden myyminen voi viedä aikaa. Tosin ihan törkeä ylihinnoittelu on yleensä piiloviesti siitä, ettei myyjä oikeasti ole vielä valmis myymään kämppäänsä, vaikka jostain syystä niin esittääkin.

Tästä voisi vetää jonkinlaisen aasinsillan siihen, että jos huomaat vitkuttavasi jonkin päätöksen tekemistä, koska olet mielessäsi asettanut siihen liittyvät panokset järjettömän korkeaksi, todellinen syy toimintaasi voi olla se, ettet oikeasti halua vielä tehdä päätöstä.

Täällä Puu-Vallilassa on paljon myös kaupungin vuokra-asuntoja, mutta jos olen ymmärtänyt oikein, niihin on pitkät jonot ja vaihtuvuus melko vähäistä.

Jees, menen taas nukkumaan, mutta jos ketä kiinnostaa, niin nyt lauantaiaamuna klo 11 vedän taas kaikille avoimen Onnistunut laihdutus -webinaarin aiheesta “Paras ruokavalio”.

Sen jälkeen webinaaritallennetta pääsevät katsomaan vain Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketin lunastaneet tai VIP-jäsenet.

Voit osallistua webinaareihin joko menemällä osoitteeseen http://www.gvowebcast.com/conference,kutri tai voit katsoa webinaarin myös Facebookissa. Voit esittää webinaarin aikana kysymyksiä chatin kautta.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *