Kahvilla Katrin kanssa 029 Stressi tuhoaa itsekurin

Tällä viisiminuuttisella videolla kerron miten stressi ja eräät muut tekijät heikentävät itsekuria.

Lähteenä siis aivan järkyttävän hyvä ja älyttömästi ajatuksia herättävä kirja The Willpower Instinct.

Kirja on niin hyvä, että haluan tehdä niin sen kuin The Power of Habit ja Change Anything -kirjojen pohjalta oman itsekurin ja tottumusten kehitysohjelman, jonka nimesin nyt alkuun “Tahdonvoimasta tottumukseksi“. Tämä tulee olemaan ainakin alkuun vain VIP-jäsenien luettavana — katsotaan tilannetta uusiksi kun olen tyyliin vuoden pystynyt noudattamaan uusia tottumuksia.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

    • Hekottelen täällä keskenäni, koska luulin että tarkoitit ettei sun elämässä näy se, että stressi tuhoaisi itsekurin. Hahhahaa! Ehdin jo miettiä melkein koko päivän että miten se on mahdolista. 😀 No nyt se näkyy. Siis video.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *