Kahvilla Katrin kanssa 020: Miten parantaa parisuhdetta

Tällä tärkeällä 4,5 minuuttia pitkällä videolla kerron Suuresta Parisuhde Ahaa-elämyksestäni, jonka sain opettajani George Pranskyn kirjasta The Relationship Handbook. Tämä havainto voi auttaa sinua tuntemaan välittömästi enemmän hyvää oloa, rakkautta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta parisuhteessasi — tai miksei jopa muissakin suhteissasi.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

9 Comments

  1. Onneksi en kamppaile,nyt on elämä hyvä 🙂 Edelliseenkin suhteeseen lähdin kyllä ihan positiivisella mielellä,mutta aika nopeesti huomasin,että peltiseen purkkiin pakattu karhu vei voiton minun ja monen muunkin seurasta,erityisesti pienten Lue koko juttu…

  2. Hyvä että otit tämän esille! Kiitos!

    Niin no, mieti nyt mun historiaani — olen aloittanut elämän n. kolme kertaa nollasta, koska en ole tiennyt miten olla ja elää. Eli ei tämä mullekaan sormia napsauttamalla ole todellakaan tapahtunut.Lue koko juttu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *