Kahvilla Katrin kanssa 019: Totuus tekee kipeää?

Tällä kuusi minuuttia pitkällä videolla puhun siitä, miksi totuuden näkeminen siitä, miten luomme kaikki tunteemme vain ja ainoastaan omilla ajatuksillamme on joskus vaikeaa — ja miksi se samalla on niin hyvä juttu.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *