Elämä haltuun: Sähköposti [VIP]

Tänään käytin valtaosan työajasta sähköpostin haltuunottamiseen. Selostan Sähköposti ja kalenteri -osiossa kuinka sen tein.

Kieltämättä tuli aika voimaantunut fiilis siitä, että sain homman ainakin näin alustavasti haltuun. Ihan kaikkiin rästissä oleviin viesteihin en ehtinyt vielä vastata, mutta puolet niistä ehdin kyllä jo hoitaa. Huomisaamuna olisi tarkoitus jatkaa hommien paiskomista.

Otin äsken melatoniinikapselin, joten kohta varmaan alkaa väsyttää niin, että voin mennä nukkumaan ja herätä kirjoittamaan seuraavaa käsikirjoitus-kurssin osiota aamukuudelta, yhtä aikaa aamuvuoroon lähtevän miehen kanssa.

Käytin tuossa äsken aikaa myös erilaisten kalenteri- ja tehtävälista-ohjelmien tutkailuun. Tehtävälistoista eniten muhun vetoaa Applen Mac-koneille ja iPhonelle tarkoitettu TaskPaper, jonka otin eilen koekäyttöön. Samoin ripustin tänään seinään Jenkeistä ostamani seinäkalenterin, joka toimi siellä hyvin niin kauan kuin jaksoin päivittää sitä ja tsekata kalenterista mitä pitäisi milloinkin tehdä.

Se onkin mun suurin kompastuskiveni kalenterien suhteen, etten jotenkin saa aina aikaiseksi laitettua eri tapahtumia kalenteriin ja sitten ne unohtuvat. Toisaalta mulla on niin vähän yleensä tapahtumia päivittäin — eli voi mennä monta päivää ilman erityisiä tapahtumia — että unohdan katsoa kalenteriin säännöllisesti. Toki laitan yleensä hälytykset kalenterimerkintöihin päälle, mutta välillä ne tulevat niin viime tipassa, että myöhästyn tapaamisesta. No, en mä kauhean usein unohda kokonaan asioita, mutta usein kyllä tulee “viime tipassa” -henkisiä hetkiä.

Myös kodin raivaamista olen mietiskellyt tänään, osin siksi että päädyin lukemaan erinomaisen järkevää ArkiJärki -blogia. Suosittelen. Oma lempisitaattini: “lahjoitukset ovat yksipuolista kierrätystä.”

OK, nyt se melatoniini iski. Pikaisiin kuulemisiin!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Heh, hauskasti sanoit, että olet mietiskellyt kodin raivaamista :). Niin minäkin ja todellakin mietiskellyt :D. Esimerkkinä mietiskelystä, että akvaariokalojen ruokapurkki tipahti lattialle toissapäivänä ja puolet purkin sisällöstä meni matolle…Siinä ovat edelleen, ei ole ollut aikaa imuroida. Mutta tasan nyt päätin, että nyt ne siitä siivoan, heti kun vaan tästä nousen. Kiitokset tästä jutustasi, sain jotain pontta taas omaankin elämääni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *