Arvonta on suoritettu! Huippukurssit suunniteltu!

Jee! Kiitos kaunis kaikista vastauksista, joita sain kurssikyselyyn!

Vastauksen tulokset vähän yllättivät — siinä määrin että järjestän tänään toisen, vähän pidemmän kyselyarvonnan selvittääkseni mitä te rakkaat Kutri.net:in lukijat kaipaatte kaikkein eniten elämäänne juuri nyt. Toki kyselyn voisi tehdä ilman arvontaakin, mutta mun mielestä on nyt vain kivaa antaa ilmaiseksi asioita, joten siksi näin.

[gn_pullquote align=”right”]Arpojana toimi jälleen kerran Random.org, jossa voin arpoa randomeita numeroita. Suoritin arvonnan niin, että ensin hain sähköpostihaulla kaikki, jotka olivat halunneet Minä onnistun-kirjan, sitten laitoin Random.orgiin kuinka monta osallistujia oli ja saatuani numeron (esim. 18 tuolla Minä Onnistun -kirjalla) palkinto meni sille, joka oli niin mones viesti sähköpostissa (eli 18. tässä tapauksessa).[/gn_pullquote]

Tässä ovat arvonnan voittajat, joille laitan kohta vielä sähköpostia:

  • Minä onnistun — Kauris
  • Tehokiinteytys — Pinja
  • Loma Losissa — Klaara
  • Kesämorsian — Kerttu

Sain vastauksista ihan uuden idean. Aion toteuttaa kaksi kurssia, joista ensimmäinen on lauantaina 26.5. ja toinen kestää koko kesän. Julkistan kurssien nimet ja tarkat sisällöt 1.5. joten pysy linjoilla!

 

 


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *