TÄRKEÄÄ! Tarkista millä nimellä esiinnyt!

10.3.2012 — Tämä ongelma on yhä olemassa! Tarkista tietosi!

Äh! Jokin uusista ohjelmistopäivityksistä on sotkenut systeemit täällä niin, että UUSIEN JÄSENIEN näytöllä näkyvä nimi on heidän koko nimensä. Eli kommentoidessa heidän koko nimensä on ollut näkyvissä ELLEIVÄT he ole huomanneet rekisteröityessä muuttaa näyttönimeä.

KÄY TARKASTAMASSA oma näyttönimesi täältä: http://kutri.net/wp-admin/profile.php

Näyttönimi valitaan kohdassa “Display name publicly as”

Nickname on “lempinimi”, jota voit käyttää jos et halua esiintyä täällä käyttäjätunnuksellasi (username) tai omalla nimelläsi.

Vanhoilla jäsenillä näyttönimi oli automaattisesti käyttäjätunnus eli ongelma on kohdannut vain uusimpia jäseniä. Käykää silti tsekaamassa mitä profiilissanne sanotaan nimestä.

Niin kauan kuin vielä selvittelen miten saan systeemin taas toimimaan, kommentit joutuvat lisäturvatoimena odottamaan hyväksymistäni.

Anteeksi vaiva ja ennen kaikkea iso anteeksi heille, joiden nimi ehti jo käväistä kommentin yhteydessä esillä (tiedätte ketä olette)! Yksityisyytenne on minulle äärimmäisen tärkeää, joten tällainen virhe ottaa hulluna päähän.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

5 Comments

 1. Hei! Mulla näyttää tiedot olevan ihan oikein, mutta silti tuolla sivun alalaidassa näkyy oikea nimeni. Ei se varmaan muille näy, mutta ajattelin vain mainita. Eli tässä kommentoidessa olen Rauha, mutta sivun alalaidassa, kohdan “Olet kirjautunut sisään” alla lukee Welcome, Oikea nimi. Kuuluisiko sen olla noin? Muistaakseni aikaisemmin sielläkin luki Welcome, Rauha.

  • Joo, siellä alhaalla kuuluu lukea oikea nimi ja sitä ei näe muut kuin sinä ja ne, jotka kurkkivat olkasi yli tietokoneesi ruutua. Tuolla yläoikeassa laidassa sen sijaan lukee se nimi jolla esiinnyt täällä (esim. mulla Howdy, Kutri).

 2. Hei Katri,
  Löysin eilen sivusi ja tänään jo ostin VIP-oikeudet. Ihan huikeeta settiä. Opiskelen itse tällä hetkellä tiimivalmentajaksi, mutta ehdottomasti suuntani on transformaalinen valmennus (ajatuksesi resonoivat tosi voimakkaasti minuun jeeee!!)… Olen nyt tutustunut sivuihisi, ja haluaisin aloittaa kaikkien muiden valmennusosioiden työstämisen, mutta minua kiinnostaa myös Onnistunut laihdutus itsevalmennussetin. Onko se siis vippinä mahdollista. Toinen kysymys koskee keskusteluja kanssasi tai ryhmäkeskusteluja, ovatko ne jo ohi, onko niitä mahdollisuuksia tulossa lisää? Iloa sinulle KatriKutri!

 3. Niin ja nyt taisi minun oikea nimeni tulla tuohon viestin ylälaitaan…lieneekö se siis oikein, vaikka tsekkasin että username oli eri, sinne syöttämäni käyttäjätunnus?..

  • Moi! Joo, jostain syystä siellä oli näyttönimenä edelleen sun oikea nimesi — muistitko tallentaa muutokset klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa painiketta? Tajusin juuri etten vissiin maininnut tuota tallentamiskohtaa erikseen. Anteeksi! No, poistin nyt näistä kommenteista nimesi ja korjasin näyttönimeksesi käyttäjätunnuksen.

   Toi Onnistunut laihdutus -paketti löytyy kohdasta Jäsenille => Jäsensivut => Onnistunut laihdutus. VIP-jäsenenä pääset lukemaan käytännössä kaikki sivut, mitä täältä löydät. Olen parantamassa sivuston navigointia ja luomassa esim. “aloita tästä” -henkistä sivua uusille jäsenille, kunhan tässä kerkiän.

   Seuraava ryhmävalmennuspuhelu on ensi maanantaina klo 18 — eli joka kuun ensimmäinen maanantai. Olen yrittänyt löytää uutta kalenteriohjelmaa tänne kun vanha lakkasi päivitysten myötä toimimasta, mutta voi olla että laitan aiheesta sitten vain blogimerkinnän tms.

   Hauskaa että tykkäät sivustosta! Toivon että saat täältä paljon irti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *