Suuri pieni muutos edessä

Noniin,

Olen tässä muutaman päivän mietiskellyt Suurta Visiotani ja tullut siihen tulokseen, että fiksuinta on yhdistää Kutrinvip.com ja Kutri.net niin, että kaikki aineisto on kutri.net-osoitteen alla.

Käytännössä tämä tapahtuu niin, että olen jo kopioinut tänne kutrinvip-puolelle kaiken materiaalin kutri.net:istä ja varmaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa vaihdan vain osoitteen niin, että esimerkiksi VIP-jäsenten aloitussivu, joka on nyt osoitteessa:

kutri.net/vip

on muuton jälkeen osoitteessa

kutri.net/vip

Tämä jäsenyys-plugin eli lisäohjelma, joka ohjaa mitä kukakin näkee mahdollistaa sen, että muutosta eteenpäin rekisteröitymättömät jäsenet näkevät vanhaan tapaan blogimerkinnät, jotka olisivat nähneet “vanhassa” kutrin blogissa, kun taas VIP-jäsenet näkevät niin kaikkien näkemät blogimerkinnät kuin vain VIP-jäsenille tarkoitetut blogimerkinnät samassa blogissa.

Alunperin loin tämän sivuston erilliseksi siksi, että ostin tätä sivustoa varten ensin oman nettisivupaikan, mutta sitten kypsähdin niin kutri.net:in vanhaan palveluntarjoajaan, että siirsin lopulta kutri.net:inkin tänne.

Epäilemättä muutosta tulee kaikenlaisia outoja ongelmia tämän viikonlopun aikana, mutta uskon että muutos on kokonaisvaltaisesti hyvä ratkaisu — ja varsinkin pitkän tähtäimen kannalta.

Seuratkaa kutri.net:in Facebook-sivua tarkempien päivitysten osalta — varsinkin jos jotain menee täällä pieleen… 😀

http://www.facebook.com/www.kutri.net


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *