Kahvilla Katrin kanssa 007: Täydellisyys on luonnotonta

Hah hah, kuvasin tämän videon useamman kerran kuin muut videot, hinkkasin äänen synkronointia ja leikkasin löysät pois — sillä seurauksella että tämä versio on yhä pidempi kuin muut eli 7 minuuttia JA nyt valmiista videosta huomasin että ääni ei aika usein ollut synkassa huulten kanssa. 😀


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

4 Comments

  1. kun kuuntelin videota täydellisyyden tavoittelusta niin huomasin todella typerän piirteen itsessäni minähön vaadin toisilta puheissakin täydellisyyttä kun joku puhuu tavallisessa keskustelussa mielestäni typeriä tai arvostelee minua (pienikin asia) niin minä yritän väkisin oikaista asian ja jos en saa oikaistua niin asia ärsyttää minua pitkään.
    minun puoleltani todella typerää sillä sehän on vain hänen mielipide.

    • Niin, tunnistan itsekin itsessäni tuon piirteen. Se on kova halu olla oikeassa — joka liittynee ajatukseen että haluan muiden ymmärtävän minua. Yksi lempikysymyksistäni on: “Haluanko olla oikeassa vai rakkaudessa?” Oikeassa oleminen ei koskaan lisää rakkautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *