Kahvilla Katrin kanssa 004: Kannustava kateus

Ok, tämä meni tällä kertaa päiväkahvien puolelle. Tämän 5 minuuttia pitkän videon teemana mihin kateus kannustaa.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

  1. Olen miettinyt kateudesta myös niin, ettei normaali ja terve kateus ole välttämättä pahasta. Ja jotenkin videostasi ymmärsin, että kateus voi olla myös liikkeellepaneva voima, jos näkee itse sen sellaisena. Toki sitten voidaan miettiä, että onko se enää kateutta vai jotain muuta? Esimerkiksi oppimista, toisen esimerkistä seuraamista, oman kutsumuksen tai unelman konkretisoimista vai mitä.

    Huomaan, etten itse ole kovin kateellinen ihminen. Toki ihailen joitakuita ihmisiä ja heidän ratkaisujaan tai elämäntyylejään. Terveesti ja aidosti kateellinen saatan olla mutten koe sitä pahana asiana tai tunteena. Tai ehkä olen jo siinä pisteessä, että voin rehellisesti sanoa, että tuollainen minäkin haluan olla ja tuota haluan tehdä, eikä silloin tarvitse olla kateellinen.

    Minulla on unelma/unelmia, jonka toteuttamista mietin viikottain, joskus päivittäinkin. En ole vielä tehnyt sen suhteen isoja ratkaisuja mutta päässäni käy pieni surina siitä, miten unelmaani toteutan. Teen siis ajatuksen tasolla suunnitelmatyötä 🙂 Toivotaan että täytäntöönpanokin alkaa joskus, toivottavasti pian.

  2. Joo tai ajattelen niin, että kateus on vain merkki jostain omasta halusta, jonka kieltää. Kun halun myöntää, ei tarvitse kadehtia.

    Niin ja juuri tuo, että uskallat myöntää itsellesi mitä haluat, johtaa siihen ettei sun tarvitse kadehtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *