Seuraan intohimoani & uutta VIP-sivustolla!

Rakastan Danielle LaPortea! Hänen jokin aika sitten kirjoittamansa juttu olennaiseen keskittymisen ihanasta tuskasta oli jälleen kerran erittäin herättävä.

Käsikirjoittajana ideat ovat leipälajini. Saan jatkuvasti kaikenlaisia ideoita. Osa ideoista tuntuu ainakin sillä hetkellä huippuhyviltä. Joskus innostun joistain ideoista niin kovasti, että lähden toteuttamaan niitä ennen kuin mietin onko minulla oikeasti resursseja tai tarpeeksi intohimoa viedä ne loppuun.

Mikään ei opeta olennaiseen keskittymistä niin kuin äitiys. Ikävä kyllä se opettaa sitä  joskus aina kantapään kautta. Ennen lasta se, että lähdin toteuttamaan vähemmän tärkeitä ideoita ei haitannut tärkeiden ideoiden toteuttamista. Siksi esim. ansioluetelostani löytyy sellaisia unohdettavia teoksia kuin “Bestikset leirikoulussa”. Tai epäonnistunut kokeilu olla Hyppönen Enbuske Experiencen seurapiiritoimittajana.

Lapsen myötä tämän työnarkomaanin suorittajan työorientoituneen ihmisen aktiivinen työaika on vähentynyt pahimmillaan parhaimmillaan kahdeksasosaan siitä, mitä se ennen oli.

Viime päivät olen taas kuulostellut sisintäni sen suhteen mikä tuntuu tärkeimmältä ja olennaisimmalta. Mikä saa minut aidosti liekkeihin. Mihin haluan keskittää energiani, vaikka järkeni ehkä kauhistelisi sitä tai yrittäisi ehdottaa jotain “järkevämpiä” projekteja.

Vastaus on kerta toisensa jälkeen sama: kaikkein eniten minua vetää puoleensa VIP-sivuston kehittäminen ja VIP-jäsenten palveleminen. Haluan seurata sydämeni ääntä silläkin uhalla, ettei se ole “järkevin” tai “strategisesti paras” vaihtoehto. Miksi? Koska elämä on liian lyhyt omista intohimoista tinkimiseen.

Nyt luvassa on sitten taas uusia etuja VIP-jäsenille:

  • Yksi ilmainen 45 minuutin valmennus puhelimitse tai videopuheluna helmi-toukokuussa 2012
  • Huippuedulliset 60 minuutin valmennuspuhelut tai -videopuhelut maaliskuusta 2012 alkaen
  • Kuukausittaiset ryhmävalmennuspuhelut (ensimmäinen helmikuun lopussa)
VIP-sivusto sisältää jo muun muassa: 
  • Vähintään 4 kertaa viikossa päivittyvän blogin, jossa on jo yli 150 blogimerkintää onnellisuudesta, rakkaudesta, itsetunnosta, onnellisuudesta, unelmista ja Katrin omista haasteista.
  • Yli 100 erilaista valmennusartikkelia, joissa kussakin 1-5 valmennustehtävää.
  • Onnistunut laihdutus -itsevalmennuspaketin

Voisinko minä palvella myös sinua? Lue täältä lisää VIP-jäsenyydestä tai liity täällä VIP-jäseneksi.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *