Iltaretkellä Santa Monica Pierillä

20120206-234030.jpg

Tänään oli pilvinen päivä emmekä viitsineet lähteä iltapäiväksi notkumaan samoille leikkipaikoille, joissa aina käymme. Niinpä lähdimme ajelemaan ensin vähän umpimähkään, kunnes keksimme ajaa Santa Monica Pierille eli Santa Monican rannassa olevalle isolle laiturille, jossa on muun muassa pieni huvipuisto.

Ylhäällä olevassa kuvassa näkyvät teltat eivät kuitenkaan kuulu huvipuistoon vaan maailmankuululle Cirque du Soleil -esiintyjäryhmälle (tai niiden esitysten järjestäjälle). Esityksen “trailerin” perusteella show voisi olla tosi mahtava elämys vähän vanhemman lapsen kanssa kuin oma poikamme.

20120206-234035.jpg

Legendaarinen Yhdysvaltojen halki kulkeva Route 66 jatkuu siis Los Angelesin halki Santa Monica Boulevardina ja päättyy lopulta Santa Monica Pierille (ainakin ylläolevan kyltin mukaan).

20120206-234041.jpg

20120206-234046.jpg

Huvipuisto oli jo menossa kiinni siinä vaiheessa kun saavuimme laiturille, joten maailmanpyörän kokeileminen jäi nyt seuraavaan kertaan.

Sää oli melko viileä, joten emme jääneet notkumaan laiturille hirveän pitkäksi aikaa. Itselleni illan suurin elämys oli seurata hetki ihan laiturin vieressä veteen syöksyviä pelikaaneja. Lapseen taisi kolahtaa eniten kierros laiturilla olevassa pelihallissa. Olennaisinta oli kuitenkin hengata perheenä yhdessä ja tarjota lapselle mahdollisuus juosta sielunsa kyllyydestä ulkoilmassa. Tehtävä suoritettu.

Kotiin päästyä raahauduin jo toisen kerran viikon sisällä salille. Punttitreenin jälkeen olo oli kuin uudestisyntynyt. Aamulla olisi tarkoitus mennä power-pilatekseen. Saa nähdä miten käy…

Nyt nukkumaan. Ihan mahtavaa päivää sinne Suomeen — tai missä ikinä tätä luettekaan!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *