Maanantaina alkaa arki

Unirytmit ovat vähän sekaisin reissun jäljiltä — menin nukkumaan kuudelta ja heräsin vasta yhdeltä iltapäivällä. Hups. Keho kaipasi terveellistä ruokaa joten kävin äkkiä kaupassa hakemassa ainekset munakkaaseen, salaattiin ja Karppinen-leivänpalaan (voideltuna oliiviöljyllä). Päivän erikoisilonaihe: juuri sopivan kypsä avokado.

Maitokahvi ja banaani.

Seuraavan kerran nautin jotain energiapitoista  kun suuntasimme kohti erään tuttavan yllätyssynttäreitä. Olin kuskina ja halusin varmistaa että pysyn hereillä.

Kävimme viemässä lapsen tämän mummolaan, jossa haksahdin yhteen “kettukarkkiin”.

Juhlat alkoivat (minun osaltani) alkoholittomalla glögillä ja piparilla.

Pääruoaksi salaattia, vajaa ruokalusikallinen salaatinkastiketta, pieni pala fetapiirakkaa ja pieni pala tonnikalapiirakkaa. Jälkimmäinen oli erityisen hyvää.

Lasta hakiessani söin lapselta syömättä jääneen karjalanpiirakan.

Kotimatkaa varten toinen energiajuoma.

Kotona iso lasi maitoa.

Puolikas luomupulla.

Earl Grey teetä ja kokonainen luomupulla.

Ja päivän päätteeksi mandariini.

Reissussa tuli syötyä sen verran epämääräisesti, että harkitsen oikein kunnon ruotuunpalautusta (ml. kalorien laskemista). Paino sanalla HARKITSEN. 🙂


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *