KutriTV esittää: iPhonen akku

Eikö iPhonen akku kestä? Tai mietityttääkö iPhonen akun kesto ennen sen ostoa? Meneekö iPhone jumiin? Kaatuvatko iPhonen ohjelmat?

Tällä videolla kerron kuinka iPhonen akun kestoa ja käyttövarmuutta voi parantaa.

Katso YouTubessa.
Kirjallinen selitys niille, jotka eivät voi tai jaksa katsoa videoita:

1.
Paina kaksi kertaa nopeasti pyöreää “home”-painiketta. Ruudun alalaitaan pitäisi ilmestyä palkki, jossa on rivissä ohjelmia. Jos sen sijaan saat “etsintä”-näkymän, klikkaa vielä kerran pyöreää painiketta tai klikkaa sitä uudestaan pari kertaa.

2.
Lopulta näet siis ruudun alalaidassa palkin, jossa on käyttämiesi ohjelmien kuvakkeita. Nämä kaikki ovat auki olevia ohjelmia. iPhone EI sulje ohjelmia sillä, että poistut niistä vaan jättää ne pyörimään taustalle.

3.
Paina yhtä alalaidassa olevassa palkissa olevista ohjelmakuvakkeista niin kauan, että se alkaa väristä ja sen vasempaan ylänurkkaan ilmestyy pieni punainen pallo, jossa on miinus-merkki (eli ts. kielletyn ajosuunnan merkki). Paina miinus-merkkiä — nyt ohjelma vasta oikeasti sammuu. Sammuta kaikki ohjelmat joita et juuri nyt käytä.

4. 
iPhone käyttää paljon akkua, varsinkin jos katsot sillä (netti)videoita, kuvaat videoita, editoit kuvia ja videoita jne. Voit pidentää käyttöaikaa myös ottamalla sijaintipalvelut, sähköpostin push-toiminnon, bluetoothin ja wifin eli langattoman netin pois päältä aina kun et tarvitse niitä.

5.
Orientoidu siihen, että luksusvehkeillä on luksusmurheet eli että tällä hetkellä iPhonea pitää ladata useammin kuin jotain perusnokialaista.

P.S. Haluatko että vuosi 2012 on todellinen huippuvuosi sinulle? Tsekkaa ilmainen Huippuvuosi 2012 -itsevalmennuspaketti!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *