Katri Kalifornia -kuntoon — toisen viikon raportti!

Toisen viikon raportti on täällä. Myös mittataulukko on nyt päivitetty.

Siihen nähden että oli joulu ja lapsen synttärit, viikko meni hienosti. Paino tippui vieläkin vähän yli puoli kiloa, kun puolen kilon pudotustahtia voi pitää näin normaalipainoisella hyvänä pudotustahtina. Senttejä meni etupäässä yläkropasta, mikä ei sekään ole mitenkään uutta. Sieltä mulla lähtee aina rasva ihan ensimmäiseksi. Myös tämän viikon vähän unet varmasti vaikuttivat omalta osaltaan painoon turvotusta lisäten.

Tästä onkin hyvä jatkaa (sanoi nainen joka söi päivällä puolet suklaapukista… hups! 🙂


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *