Tanssitreeni

Tykkään tästä Endomondosta siksi, että voin päivittää sen suoraan iPhonesta. Lenkeillä ohjelma tsekkaa myös missä menen ja laskee matkan, etäisyyden jne. Toisin kuin aiemmin käyttämässäni Sports-Trackerissä, tässä voi myös valita näyttääkö ohjelma treenikarttani muille vai ei.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *