SKYR-rahkat

Islantilaiset Skyr-rahkat ovat uusimpia herkkuvälipalojani. Toisin kuin monet markkinoilla olevat valmisrahkat, ne ovat vähärasvaisia ja mauista Vanilja ja Meloni-Passionhedelmä ovat myös melko vähähiilihydraattisia.

Kokeilemistani mauista tykkäsin eniten Mansikasta ja Mustikasta, jotka on makeutettu sokerilla. Sen sijaan mm. aspartaamilla makeutettu Meloni-Passionhedelmä oli vähän liian imelä minun makuuni, vaikka siinä olikin alle puolet esim. Mansikan hiilihydraateista.

Tuotteen koostumus on samettinen, muttei ihan niin “kuiva” tai tökkö kuin jossain maustamattomissa rahkoissa. Mutta ei myöskään niin “jugurttinen” kuin rakastamassani Ehrmanin maustamattomassa rahkassa.

Henk. koht. olen vähentänyt muutenkin radikaalisti keinomakeutusaineiden käyttöä, joten siksi aion jättää Vanilja-maun kokeilemisen kokonaan väliin.

Tuotteen mukana tuleva muovilusikka lienee kätevä apu jos haluaa syödä rahkan reissussa, mutta kääntöpuolena on tietysti turhan jätteen syntyminen silloin, kun voi kotona käyttää ihan tavallistakin lusikkaa.

Olen onnistunut löytämään Skyr-rahkoja ainakin Arabian ja Kampin K-marketeista noin puolentoista euron hintaan.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *