Päivitystauko

20111130-024834.jpg

Tämä päivä meni niin tiiviisti käsikirjoitushommissa että unohdin kuvata niin monta syömistä, etten viitsi kirjoittaa raporttia.

Olen lähdössä muutamaksi päiväksi reissuun enkä varmaan sieltä päivitä juuri mitään. Ensi viikolla sitten taas!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

P.s. Meillä on niin talon kuin auton vahti joten varkaat älkää suotta vaivautuiko… 🙂


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

2 Comments

  1. Hyvää lomaa, Katri!

    Hong Kong on yksi niistä paikoista joissa haluaisin joskus vierailla. Paras kaverini kävin siellä jokin aika sitten ja sieltä löytyi mm. katu, jolla myytiin pelkästään kaloja – niitä oli tarjolla pienissä muovipusseissa.

  2. Hei tää Hong Kong on aidosti hieno ja kiinnostava kaupunki! Vaikka lapsen kanssa ei tietenkään voi liikkua yhtä vapaasti kuin muuten, reilussa päivässä ollaan ehditty nähdä ja kokea jo paljon. Suosittelen! Lisää raporttia kuvien kera kunhan pääsen kotiin oman koneen äärelle. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *