Päivän naurattava söpöstely

Sain oman welsh corgin noin 1989. Käytiin Candy-corgini kanssa näyttelyissä. Kun Candysta aika jätti 2000, äitini hankki uuden corgin, Lumperon. Myöhemmin sen kaveriksi tuli Olli-corgi, joka tosin tänä kesänä muutti siskolleni, kun siellä on enemmän Ollin lempiseuraa eli lapsia.

Siitä syytä tämä miehen lähettämä corgi-juttu nauratti aivan erityisesti:


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *