Bonnierilla puhumassa onnellisuudesta

10 minuutin äänite, jonka äänitin tänään käydessäni Evita-lehden kustantajalla Bonnierilla puhumassa Mielenrauhassa, rakkaudesta, onnellisuudesta. Äänitteessä on kaksi pidempää hiljaisuutta, joiden aikana osallistujat saivat kirjoittaa ylös omia vastauksiaan kysymyksiin. Lue Evita-blogista raportti tilaisuudesta myöhemmin tänään keskiviikkona.

Kutri Radio 16.11.2011: Onnellisuus

 


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *