11. Päivä: Työt ensin

Tänään keskityin siinä määrin työntekoon eli kirjoittamiseen, etten nyt enää illalla (okei, pikkutunneilla), muista mitä kaikkea olen syönyt. No päivälliseksi tein miehen kaupasta tuomille juustotortelliineille pippurimarinoiduista broilerinfileistä ja jääkaapista löytyneestä sinihomejuustosta kastikkeen. Hyvää oli, joskaan ei kaikkein terveellisintä ruokaa.

Jumppailin aamulla ehkä parisenkymmentä minuuttia, ihastellessani lapsukaiseni konttausyrityksiä. Iltapäivällä nuori mies sitten oppikin konttaamaan kunnolla. Ihmeellistä miten nopeasti tuo pieni ihminen oikein kehittyy!

Ai niin ja aamupaino oli ennätysalhainen: 69,6 kg. Wow! Veikkaan tosin että huomenna se on vähintään taas siellä 70 kg:ssä. No ainakin suunta on noin niin kuin pääsääntöisesti oikea.

Ainakaan tänään ei tullut syötyä mitään makeita herkkuja eikä maistettua alkoholia…

Nettiin oli ilmestynyt kirjoittamani Veijarit-leffan uusi traileri. Aika jännää nähdä miten yleisö ottaa sen vastaan.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *