10. Päivä: Hieman edistystä

En tiedä miksi, mutta aamulla (ja jopa kerran päivällä punnittuna) paino oli yhtäkkiä tasan 70 kg eli puoli kiloa katosi yhdessä vuorokaudessa. Jälleen hyvä esimerkki siitä miksei vaaka kerro ainakaan normaalipainon sisällä laihdutettaessa juuri mitään rasvan palamisesta.

Vietin sängyssä taas yli 8 tuntia, mutta niin katkonaisesti, että aamulla oli taas sumuinen olo. Plääh. En osaa enää edes kuvitella miltä tuntuu nukkua 6-7 tuntia putkeen.

Viime päivät olen tehnyt taas tavallista enemmän töitä, minkä vuoksi ruokien ylös kirjaaminen on jäänyt usein iltaan ja siksi muistin varaan.

AAMIAINEN

 • 5 dl maitoa kahvin kanssa
 • Ehrmanin rahka aprikoosihillolla
 • Puolitoista banaania

LOUNAS (palaverin yhteydessä Siltasessa)

 • Pig and Chicken (?) Sandwich ilman pigiä eli pekonia: juustoa, leipää, broilerin rintaa, tomaattitsydeemiä, aika reilusti oliiviöljyä, salaattia
 • Latte n. 3 desillä maitoa

Vauvauinti 30 minuuttia, joka ei kyllä ollut fyysisesti kauhean raskasta… Pikku-ukko oli taas fiilareissa vedestä ja muista vauvoista — sukeltamisesta ei kyllä niinkään.

KOTONA

 • Ehkä 20 mantelia
 • banaani
 • 5-7 dl maitoa

Joo, mulla on taas menossa banaani-maito-manteli kausi…

MYÖHEMMIN

 • Ehrmanin rahka lakkahillolla (vaihtelu virkistää)

Treeni! Vaikka kello oli jo tyyliin yhdeksän — yhteensä ehkä 45-60 minuuttia ensin Tracy Andersonin tappotreeniä vatsalihaksille, sitten kahvakuulan heiluttelua ja lopuksi pilatesta ja venyttelyä. Joka välissä piti kyllä pysähtyä hoitamaan vauvaa…

ILTAPALA

 • ehkä 2 dl maitoa Twiningsin Earl Gray -teen kanssa
 • Juusto-Meetwursti-Kurkku-kauraleipä tuttuun tapaan

Tänään tulin kiinnittäneeksi huomiota siihen, miten huonoon kuntoon sitä on ehtinyt päästä — niin huonoon, että matka hyvään kuntoon tuntuu loputtoman pitkältä. No, ei auta ottaa kuin päivä kerrallaan. Toisaalta surin ehkä minuutin ajan sitä, miten ennen ah-niin-litteä vatsani on aina vain kumpumainen. Haluan uskoa Tracy Andersonin lupaukseen siitä, että jos jaksan tehdä hänen treeniään ahkerasti, niin jossain vaiheessa vatsakin taas litistyy ja iho kutistuu.

Myös selluliitti on pahempaa kuin ennen raskautta, joten aloitin taas tänään kuivahieronnan. Tuloksia odotellessa voi lohduttaa itseään näillä kuvilla. Varsinkin langanlaihan Paris Hiltonin ja monien maailman seksikkäimpänä pitämän Scarlett Johanssonin muhkurat toimivat vertaistukena…


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

 1. Kolmekymmentä täytettyäni olen saanut selluliittiä eka kertaa elämässäni 🙁 Yritän taistella sitä pois, mutta keho taistelee aika kovaa vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *