07. PÄIVÄ: Huh hellettä!

Yö meni kohtuuhyvin, sillä maalla oli viileää ja hiljaista. Poika herätti useampaan kellon, mutta en katsonut kelloa, joten en tiedä miten pitkiä pätkiä ehdimme nukkua. Aamulla oli kuitenkin sillä tavalla virkeä olo, että pidän mahdollisena, että ainakin yksi unipätkistä oli lähes sen kolme tuntia.

Täytyy kehua tota eilen tekemään Tracy Andersonin treeniä, vaikken edes ehtinyt tehdä koko ohjelmaa läpi ennen kuin lähdimme maalle — aamulla vyötärönseutu näytti paremmalta kuin aikoihin. Olen tehnyt treeniä silloin tällöin ja huomannut aina saman ilmiön. Harkitsen vakavasti että alkaisin tehdä ko. treeniä joka toinen päivä yhdistettynä kahvakuulatreeniin.

AAMIAINEN

 • 5 dl kevytluomumaitoa kahvin kanssa
 • rahka sokerilla makeutetun aprikoosisoseen kanssa
 • yksi mansikanmakuinen hevi-shot

LOUNAS

 • noin 5 siivua jotain naudanpaistihärpäkettä
 • yksi pienehkö uusi pottu
 • ehkä pari dl salaattia jossa oli salaatin ja tomaatin lisäksi ainakin pilkottua mozzarellaa ja kai vähän öljyä
 • pari rkl jotain kaalisalaattia
 • ainakin 1,5 dl mustikoita ja ehkä 1 dl nougat-jäätelöä, joka ei kyllä sopinut yhtään yhteen

VÄLIPALA

 • rahkaa ja aprikoosisosetta
 • pari kourallista mustikoita
 • mansikanmakuinen hevishotti

Siirtyminen Helsinkiin, jossa 40 minuuttia kävelyä Kaivopuiston ympäri

ILTAPALA

 • Cafe Caruselin suolaisten leipien jne. valikoima näytti heikolta, joten erehdyin ottamaan niistä vähiten pahannäköisen vaihtoehdon eli mozzarella-tomaatti-foccacian. Vasta kun foccacia oli mennyt grilliin, huomasin kassan vieressä lapun jossa mainostettiin salaatteja (jollaisen olisin syönyt mieluummin). ARGH! No, ensi kerralla olen viisaampi. Foccacia oli lämmittämisen jälkeen liian vetinen, mutta menköön tämän kerran
 • Latte macchiato, jossa oli noin 3 dl maitoa

KOTI-ILTAPALA

 • Rahka aprikoosihillolla
 • Banaani
 • 5 dl maitoa

YÖPALA

 • 5 dl maitoa
 • puolikas miehen tuomasta rakkaushampurilaisesta (pelkkä pihvi, sämpylä, majoneesia, kurkkusalaattia, sipulia ja vähän salaattia)

HAVAINTO: Olen huomannut tämän ennenkin, mutta varsinkin tällä viikolla, että proteiinin lisäys ruokavalioon lisää välittömästi myös maidontuotantoa. Eli jos sinä imettäjä tai imettävä tuttusi kamppailette liian vähäisen maidontuotannon kanssa, kannattaa ehkä kokeilla lisätä radikaalisti proteiinia ruokavalioon.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *