03. PÄIVÄ: Niin ja näin

Toivoin eilen illalla että saisin kunnon yöunet. Sain hankalimman yön pitkään aikaan. Jäppinen heräsi alle kahden tunnin välein, välillä huutaen kuin olisi nähnyt painajaista. Mikäköhän kehitysvaihe herralla on nyt menossa? Alan nyt tosissani syöttää jäppiselle puuroa ja sosetta siltä varalta että kyse on silkasta nälästä. Aamulla rakennusmiehet TAAS soittivat ovikelloa, tällä kertaa tullakseen tsekkaamaan hormit. Onneksi parin viikon päästä päästään väliaikaiskämpän rauhaan.

Lapsen ihana isi lähti vauvan kanssa taas kärryttelemään, että äiti pääsi kirjoittamaan rauhassa. Menin Siltaseen, jossa söin todella hyvää joskin tod.näk. törkeän kaloripitoista “espanjalaistyylistä lasagnea”. Erona oli kai se, että se oli hieman mausteisempaa ja sisälsi enemmän lihaa kuin peruslasagne.

Voi olla etten nyt muista ihan kaikkia syömisiä oikein, mutta yritetään…

AAMIAINEN

 • 3 dl luomumaitoa aamukahvin kanssa
 • banaani (ehkä)
 • Voi olla että söin myös rahkan, mutten ole ihan varma… Ihana äitiysdementia kun vaivaa…

LOUNAS

 • Melkein käteni (kämmen + sormet) kokoinen pala espanjalaista lasagnea
 • Salaattia, jossa oli tomaattia ja kurkkua ja pari palaa mozzarellaa
 • Latte, jossa oli about 3 dl maitoa

Kävelin Siltaseen ja takaisin kaupan kautta — yhteensä about 35-40 minuuttia

VÄLIPALA

 • Alpro Soijajuoma suklaanmakuinen
 • Vitamiinit

Sitten tulikin viikon (ja lähestulkoon koko kuukauden) kohokohta. Kirjoittamani Veijarit-leffan kuvaukset päättyivät tänään ja sitä juhlistettiin karonkalla. Ensinnäkin täytyy todeta että ko. karonkka oli paremmin järjestetty kuin useimmat ensi-illat, joissa olen ollut. Odotan innolla mitä Bronsonin ihanat ihmiset kehittävät ensi-iltabileisiin…

Kuvaukset olivat menneet hyvin ja kieltämättä tuntui huikealta että viisi vuotta sitten aloittamamme proggis on päätynyt jo tähän vaiheeseen, vaikka ensi-iltaan on toki vielä matkaa. Kaikki materiaalia nähneet ja kuvauksissa olleet olivat keskivertoa enemmän innoissaan, joten odotan ihan lieskoissa että pääsen näkemään valmiin leffan — ja tietysti jännitän että miten yleisö ottaa sen aikanaan vastaan. Haluan uskoa että näin hyvällä energialla tehty juttu voi vetää puoleensa myös hyvän yleisön. Vuodenvaihteessa nähdään olinko oikeassa…

ENSKARIBILEET

 • Yksi Laitilan 5 cl paukku jallu-henkistä juomaa, kun oli “pakko” nostaa maljat muun luovan tiimin kanssa koko tuotantoryhmän edessä.
 • Kana tortilla — vehnätortilla, ihan mielettömän hyvää kanaa, paistettua mustapapua, hedelmäistä salsaa ja salaattia (ja ehkä rkl salaattikastiketta).

Melkein tartuin jo törkeän hyvännäköiseen muffinsiin, kun muistin etten syökään tässä kuussa makeaa, joten urhoollisesti jätin sen syömättä. Samoin kuin herkullisennäköiset penis- ja tissisuklaat.

ILTAPALA

 • Cytosportin proteiinia
 • Banaani
 • 2 dl Viiden hedelmän tuoremehu
 • Kalaöljyt

LISÄYS: Ja vielä päivän päätteeksi innostuin kuntoilemaan: noin 20 minuuttia sekalaisia jumppa- ja venyttelyliikkeitä ja kahvakuulan perusheilautusliikettä, että saan taas pakarat kipeiksi…


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *