Hetki vielä…

Argh! Mulla on hieman ongelmia uusien sivujen nettiin lataamisen kanssa (nettiserveri ei vastaa?) — mutta uskon ratkaisevani ongelman vielä tämän vuorokauden puolella…

Sivusto ei ole vielä valmis — viimeinen viikko meni ensin ennen joulua syntyneen esikoiseni yövalvomisten takia pipariksi ja toissa päivänä saimme koko poppoo vatsataudin. “Jihu!” Laitan kuitenkin nettiin sen mitä on ja päivitän sivustoa nyt tulevina viikkoina sen minkä vauvan hoidolta ehdin.

Toisin sanoen en ole unohtanut päivitystä…


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

5 Comments

  1. Onnea hurjasti perheenlisäyksestä!!
    Elämääsi on ollut ihana “seurata” erinäisten blogien ja saittien kautta. Elät täysillä ja yllätät tällaista sivustaseuraajaa tekemisilläsi aina positiivisesti. Olet ilmeisen rohkea valinnoissasi eli uskallat seurata aidosti sydämesi ääntä ja hyvä niin. Olet yksi ehdottomia inspiraationlähteitäni 😀
    Odota mielenkiinnolla uusittuja kutri.net-sivuja.

    Voimia vauva-arkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *