Elämää maitovampyyrin kanssa

Tämä päivä menikin tasan tarkkaan hieman kränäistä lapsukaista lepytellessä, joten ehdin päivittää vain yhden artikkelin.

Täytyy sanoa että harva asia on vetänyt minut niin nöyräksi kuin tämä jo hieman yli nelikiloinen pötikkä, jonka kitinää yritän epätoivon vimmalla ymmärtää. Ilmeisesti kyseessä ovat masuvaivat.

Äiti on nyt jättänyt maidon ja kotimaiset viljat kauraa lukuunottamatta pois ruokavaliostaan, ja yrittää imetystukilistan neuvoja noudattaen lypsää suihkutissejä hieman tyhjemmäksi ennen tissitystä ja ruokkia pienokaistaan monta kertaa samasta rinnasta peräkkäin, jotta vauvan vatsaa ei nipistelisi niin kovasti.

D-vitamiinitipatkin olisi pitänyt jo aloittaa jokunen päivä sitten, mutta juuri nyt ei huvita ottaa rasitteeksi uutta mahanpurujen aiheuttajaa. Sen lisäksi syön itse niin paljon D-vitamiinia (125-250 mcg eli 5000-10 000 iu/vrk), että tutkimusten mukaan sitä pitäisi riittää äidinmaitoon.

Eli sivuston päivitys jatkuu taas huomenna, mikäli murupupuseni niin suo…

Kiitos kaunis kaikille äidiksi tulosta onnitelleille! Kyllä, olen kaikesta vaivasta ja valvoimsesta huolimatta onnellisempi ja tyytyväisempi elämääni kuin koskaan aikuisiälläni.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Elähän pidä kiirettä noiden sivujesi päivityksen kanssa, vaikka täällä monta uteliasta varmasti jo odotteleekin. Se pieni maitovampyyri on kuitenkin numero Uno ja taitaa pitkälle määritellä ajankäyttösi tällä hetkellä 😀

    Toivottavasti myös kuvia on tiedossa uusille sivuillesi, sekä sinusta että muista jutuista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *