Hommat etenevät

Viimeinen kuukausi on hurahtanut täysin Minä Onnistun -kirjaa kirjoittaessa. Eka versio, johon en tosin ole vielä täysin tyytyväinen, on nyt kustannustoimittajalla luettavana. Kirjasta tuli aika erilainen kuin olin alunperin ajatellut, mutta ehdottomasti parempi. Jos kirja kelpaa kustantajalle, sen pitäisi tulla kai ulos vuoden vaihteessa.

Nyt olen palannut Kutri.net:in päivittämisen pariin. Löin ulkoasun vihdoin ja viimein lukkoon. Ei se ole mitenkään ihmeellinen, mutta riittävän selkeä. Päivitin sinne jo ekat artikkelitkin. Jee! Tavoitteenani on saada sivusto nettiin juuri ennen joulua. Saa nähdä miten käy.

Mieleen on tullut tässä viikkojen varrella montakin blogattavaa asiaa. Ehkä pääsen kohtapuoliin jopa tuumasta toimeen eli kirjoittamaan niistä tänne.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Moi Kutri!

    Toivottavasti kutri.net sivut aukeaa pian! Olen odottanut niitä kuin kuuta nousevaa. 😀 Nuo sivut joskus aikoinaan saivat mut uskomaan, että ehkä EHKÄ minäkin pystyisin laihtumaan. Minä kun en todellakaan halunnut lähteä mihinkään kitukuureille ja sinä osasit neuvoa tavan millä elintapoja muutetaan pikku hiljaa. *Kiitos!* Myöhemmin tutustuin Patrik Borgin Rentoon painonhallintaan, mutta sehän tuntui ihan kertaukselta sinun sivujesi jälkeen. 🙂
    Tuu pian takas kutri.net! 🙂

    t. Curly 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *