Treenimusaa

Viime aikoina olen alkanut kuunnella lenkeillä äänikirjojen ja podcastien sijaan enemmän ja enemmän musiikkia. Ongelmanani on vain se, että kyllästyn aika nopeasti kuuntelemaan samoja biisejä. FitMusic.com tuo ongelmaan jonkinlaisen avun treenimusiikki-podcasteillaan, vaikka niidenkin biisien jumputus alkaa jossain vaiheessa puuduttaa.

Jos podcastit ovat sinulle uusi ilmiö, tarvitset niiden kuunteluun tietokoneen, johon voit asentaa esim. iTunes-ohjelman sekä jonkin mp3-soittimen (esim. iPod, iPhone). Lataa podcastit iTunesiin (tai muuhun vastaavaan ohjelmaan) — löydät linkit joko iTunesista löytyvän iTunes-Storen kautta tai suoraan podcastien omalta kotisivulta.

Jossain tulevissa merkinnöissä voin kertoa lisää podcasteista joita kuuntelen.

Sen jälkeen kopioi podcastit soittimeen. Esimerkiksi iPhonella ja iPodilla tämä tapahtuu käytännössä niin, että laitat vain piuhan kiinni koneeseen — vain ensimmäisellä kerralla joudut määrittelemään että haluat iTunesin synkronoivan myös podcastit juuri tämän laitteen kanssa.

Voi kuulostaa ei-teknisestä ihmisestä vaikealta, mutta ei oikeasti ole — rohkeasti vain kokeilemaan!


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *