Pikaruokaa

Välillä on pakko saada ruokaa ja vähän äkkiä, mutta (pikaruoka)ravintolat eivät houkuta eikä kokkaaminen kiinnosta. Tänään oli juuri sellainen päivä.

Ratkaisu: nopea reissu lähimpään isompaan kauppaan, josta tarttui mukaan tammenlehväsalaattipurkki, pari tomaattia, Vian valmis mozzarella-pastasalaatti ja pari grillattua (lämmintä) broilerinrintaa.

Kotona revin tammenlehväsalaattia kahdelle lautaselle, pilkoin kummallekin tomaatin salaatin sekaan, kippasin päälle mozzarella-pastasalaatin kristillisesti kahteen osaan jaettuna, lorautin annosten päälle nykysuosikkiani valkoista balsamico -viinietikkaa ja oliiviöljyä sekä kruunasin salaatit vastarouhitulla mustapippurilla. Sitten vain broiskun rintaleikkeet ilman nahkoja salaatin viereen ja syömään!

Hyvää oli ja syvään meni niin nopeasti etten ehtinyt edes ajatella kuvan ottamista.

Tässä ravintosisältö yhdelle hengelle (eli sisältää yhden rintaleikkeen ja puolet mozzarella-pastasalaatista):

  • 387 kcal
  • 38 g proteiinia
  • 29 g hiilihydraattia
  • 12 g rasvaa
  • 5 g kuitua

Kuten aina, todelliset ravintosisällöt riippuvat mm. broilerin rintaleikkeen koosta jne.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

One Comment

  1. Hei Katri!
    Virtuaaliystävä on palannut! No sähän et tunne mua tietenkään, mutta kirjailijanelämää ja kutri.netin palstoilla seikkailin aikanaan minäkin, ja jotain kommentteja vaihdeltiin puolin ja toisin. Tosi mukavaa, että sivut alkavat toimimaan ja saan taas sinun kauttasi inspistä omaan elämääni.
    tTuupero

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *