Joka vanhoja muistaa…

Olen nyt pari päivää laatinut Kutri.net:in uutta ulkoasua, joka tulee perustumaan pitkälti tämän blogin ulkoasuun. Samalla on tullut niin kerrattua kuin opeteltua lisää CSS-tyylimäärittelyistä maailman parhaan (IMHO) tietokoneohjelmakurssi sivuston Lynda.com:in avulla. On aina yhtä hienoa huomata miten paljon sitä itseasiassa osaa jostain jutusta (kuten nettisivujen tekemisestä) ja oppia siihen päälle vielä lisää.

Tänään olen käynyt läpi vanhoja Kutri.net:in blogikirjoituksia. Osan allekirjoitan ihan täysin yhä vieläkin (kuten proteiinin ja punttitreenin merkitys), osasta ajattelen etten ehkä enää kirjoittaisi samasta aiheesta enää niin jyrkästi (kuten Atkins) ja osasta ajattelen että oliko tuostakin nyt pakko avautua julkisesti… No, oppia ikä kaikki ja silleen.

Olen myös vähän hämmästynyt siitä, miten hemmetisti sitä on tullut tuotettua tekstiä Kutri.net:iin vuosina 2002-2005, vaikka samaan aikaan olin myös ammatillisesti varsin tuottelias.

Samalla olen suunnitellut uusiksi sivujen rakennetta ja listanut aiheita, joista haluan kirjoittaa lisää. Tämä liittyy osin jossain vuodenvaiheessa ilmestyvään kirjaani Minä onnistun, jota kirjoitan siis tässä samaan aikaan. Juu ei, ei ole sattumaa että sivuston uudelleen avaaminen osuu yhtä aikaa tuon Minä onnistun -kirjan kanssa. Tosin nyt olen alkanut harkita mm. reseptiosion avaamista hieman aiemmin, kunhan saan sinne kerättyä tarpeeksi materiaalia.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *