Tahrattoman puhdasta

Onko lievästi tyypillistä että juuri kun päätän ja suureen ääneen julistan alkavani taas blogata säännöllisesti, elämä nappaa minua jalasta ja kiskaisee niin uskomattomaan pyöritykseen että neljä viikkoa myöhemmin havahdun siihen, että bloggaus on unohtunut ihan kokonaan.

Aloitetaan uudestaan. Tässä päivän vinkkini, joka tuli mieleen tiskatessa: ruokasooda.

Ruokasooda ja väkiviinaetikka ovat ainakin Yhdysvalloissa niin suosittuja puhdistusaineita, että niitä myydään isoissa jättipakkauksissa. Jos sinulla on kahvin tai teen tms. tummentamia astioita, tahrat lähtevät helposti ja myrkyttömästi ruokasoodalla. Kaada ruokasoodaa kosteaan rättiin ja hinkkaa valmiiksi kosteaa kuppia kunnes tahrat ovat poissa. Huuhtele.

Lisää tapoja käyttää ruokasoodaa ja väkiviinaetikkaa löytyy mm. täältä, täältä ja täältä.

Blogged with the Flock Browser

Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä.
Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *