Linkkejä & fitnessiä


Etsin Pakkotoisto.com :ista juttua 1-2 viikkoa sitten olleesta Fitness-kilpailusta , jota käytiin miehen kanssa Kulttuuritalolla katsomassa. Innostuin taas surffaamaan ja törmäsin toteamukseen, ettei ko. keskustelussa saa linkittää mun sivuille ennen kuin Pakkotoisto.com:in linkki löytyy mun sivuilta. Hehhehhheee… 😀 No, Pakkotoiston alta löytyvät Punttimimmien keskustelut ovat olleet mun henk.koht. linkkilistalla jo vuosia ja jopa keskeneräisellä linkkisivulla, jota en ole saanut aikaiseksi päivittää. No, onhan se kamalaa jos mun sivuja ei saa mainita pakkotoisto.com:issa, niinpä mä päivitin vihdoin ja viimein ton linkkilistan ja tyrkkäsin sen nettiin. Enemmänkin linkkejä saa ehdottaa tuolla Kutri.net:in keskustelussa (esim. blogikommenteissa ).

Niin noista fitness-kilpailuista (en muistaakseni kommentoinut niitä vielä täällä?). Hyvässä kunnossa olevia naisia ja miehiä oli esillä, tunnelma näin ulkopuolisesta hyvä ja motivaatio punttitreenin tekemiseen kasvoi taas. Kun naiset olivat pelkissä bikineissä ihomaalilla ruskeaksi maalattuna ja lihaksiaan pullistelemassa, niiden lihakset näyttivät kieltämättä melko isoilta (tosin ei liian isoilta mun makuun), mutta kun naiset vetivät vaatteet päälle (esim. taito-osuutta varten ), niin jösses miten pienennäköisiksi ne muuttuivat. Eli lihaserottuvuuden tuoma illuusio “isoudesta” katosi välittömästi ja jäljelle jäi vain “tiukka paketti”. (Livenä noi naiset näyttävät siis pienemmiltä kuin kuvissa… 🙂 Tällä en nyt sitten halua lisätä kenenkään ulkonäköpaineita vaan ainoastaan todeta, että saatte rakkaat naiset kyllä treenata aika hemmetisti, ennen kuin lihaksenne ovat “liian isot”. 😀


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
Posted in:
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *