Hehee…

Kaikkea kivaa on tapahtunut. Osa tosin tuolla “yksityiselämän” puolella (kyllä, uskokaa tai älkää, mutta mulla ON elämää laihdutuksen ja näiden sivujen ulkopuolella :-). No, yksi hauska “löytö” oli tosta housegymnastics-sivulta (kts. alempaa) löytynyt inspiraatio eilisaamun treeniin — tein sen ulkona mm. kalliolle, puuhun ja tikapuita kiiveten, vyötärön korkuiselle tasolle useampaan kertaan nousten, potkukelkkaillen ja pulkkaillen! Varsinkin viimeksi mainittu oli kivaa. Kolme varttia hujahti ulkoillen ja kaloreita paloi 400 kcalia.

Toinen hauska havainto on se, että vaikka olen taipuvainen saamaan hirveät PMS:t, tällä kertaa niitä ei ollut ollenkaan, eikä paino edes noussut vaikka tänä aamuna olinkin turvonnut. No, ainoa menkkahenkinen merkki oli eilen iskenyt halu syödä runebergin torttu, sellainen aito rommilla maustettu. Söin ja nautin! Ja pysyin kalorirajoissa.

Tänään sain tehtyä jalkatreeninkin käytännössä kokonaan, mikä on mukavaa. Niin ja aamulla ulkoilin heti herättyäni huikean vartin. Ai niin ja aamuturvotuksesta huolimatta ylävatsassa häämöttää “four-pack”. Hee — näyttää siltä että kun nää rasvat tästä päältä kuoriutuu, alta paljastuu aidosti upea kroppa! 🙂 Maltan tuskin odottaa…

Tänään mietin myös sitä, miten ruokavalioni mahtaa muuttua sitten kun laihis loppuu. Totesin, ettei arkiruokailun osalta varmaan juuri mitenkään, mutta viikonloppuisin voin herkutella hieman reippaammalla kädellä. Uskon muutenkin siihen jostain fitness-lehdestä tms. lukemaani ajatukseen, että olisi hyvä opetella pois nyky-yhteiskunnassa vallitsevasta “välittömästä palkitsemisesta” ja erottaa arki ja juhla selvästi toisistaan. Tällöin juhlakin tuntuu enemmän juhlalta ja arkena on jotain mitä odottaa (= viikonlopun “juhlinta”). No, käytännössä juhlimiseni tulee tod.näk. olemaan satunnainen baari-ilta kavereiden kanssa tai ateria lempiravintolassani, jossa annokset eivät ole kaikkein vähäkalorisimmasta päästä.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *