Tiedoksi niille, jotka eivät välttämättä tajua painaa nettiselaimensa “reload”/”refresh”-nappulaa, kotisivujani on jälleen päivitetty oikein urakalla — siellä on adventtikauden nolo loppu (yes, I’m a loser baby…” :-), vähän jenkkihapatusta ja vielä vinkkejä laihdutuksessaan onnistuneilta.

Ennen joulua on tavoitteena käydä vielä noi mun laajat fitness-lehtivarastot läpi ja kirjata sieltä ylös parhaat ajatukset, vinkit ja faktat. Olen sitä ihmistyyppiä, jolle jää jutut parhaiten mieliin, jos prosessoin ne konkreettisesti kirjoittamalla ne vielä kerran omin sanoin.


Katso Päivän teoria -videoni livenä klo 8:30 arkiaamuisin tai jälkilähetyksenä milloin vain Kutri.net:in Facebook-sivuilla: fb.com/kutrinet
About the Author

Katri Manninen

Katri Manninen on transformatiivinen valmentaja ja kirjailija-käsikirjoittaja, joka haluaa auttaa sinua vapautumaan stressistä ja turhasta pelosta, jotta voisit seurata sisäistä viisauttasi, toteuttaa itseäsi ja nauttia enemmän elämästä. Seuraa Katria Twitterissä, Facebookissa , Instagramissa, Snapchatissa, Periscopessa, YouTubessa ja Google+:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *